اقتصاد۲۴- عبدالرحیم کردی شامگاه جمعه در جلسه ستاد بحران منطقه آزاد چابهار که با حضور معاونان این منطقه، معاونان فرمانداری و نمایندگان گروههای جهادی و مردمی برگزار شد عنوان کرد: ایستگاههای پشتیبانی در روستاهای تیس، مادربرد و کمب، اطراف بازار قدیم، روستاهای وشنام و کمبلها، دوراهی ریمدان، پاسگاه رمین راهاندازی شده است.
وی تصریح کرد: برای منطقه دشتیاری، قایق و کامیون پیشبینی کردهایم.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار گفت: مقابله با بحران، یک کار مردمی است و از همه گروههای مردمی و جهادی حمایت میکنیم تا بتوانیم از بحران احتمالی به خوبی عبور کنیم.
وی افزود: روند اسکان افراد بیخانمان و اقشار آسیبپذیر با استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی آغاز شده است.
کُردی گفت: کامیون لازم برای انتقال قایقها آماده است و برای انتقال قایقها همکاری خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: حمایتهای ارزاق را در مراکز هلالاحمر چابهار متمرکز کردهایم.
بیشتر بخوانید: آموزش نخستین گام کوچ بیکاری از سواحل مکُران
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار ادامه داد: بر اساس شرایطی که وجود دارد ستاد بحران از روزهای گذشته جلسات تخصصی خود را تشکیل داده است وبرنامه ریزیهای لازم را انجام دادهاند.
وی افزود: در بخشهایی از سمت شرق از جمله ریمدان و دشتیاری، پسابندر توفان دیده شده است.
کردی گفت: نقاط به گونهای انتخاب شدهاند که در کمترین زمان ممکن به کل محدوده شهری سرویس دهند، با توجه به شرایطی که حاشیه نشینان شهر چابهار دارند، در محلههای کمب، رمین، دشتیاری، دوراهی نوبندیان، کنارک، زرآباد و مرادآباد یک جمعیت برای کمکرسانی حضور دارند.
وی ادامه داد: با توجه به کانونهای جمعیتی که در این نواحی وجود دارند و ارتفاعی که این آبادیها و روستاها از سطح دریا دارند، پیش بینی خطر بیشتری شده است، لذا این خدمترسانیها در جایی هستند که خطر بیشتری وجود دارد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار اظهارداشت: همه مدارس و اداراتی که فعالیتها ضروری نباشد تعطیل میشوند، دستگاههایی که درگیر عملیات امداد رسانی خواهند بود با تمام ظرفیت حاضر هستند.
به گفته مسوولان، دشتیاری، زرآباد، کنارک و چابهار مهمترین شهرستانهای در معرض خطر مستقیم در ساحل هستند و، چون توفان دارای دامنهای تا ۱۰۰ کیلومتری ساحل است قصرفند، فنوج، سرباز و راسک را هم تحت تاثیر قرار خواهد داد