اقتصاد ۲۴- یکی از بهترین و مقویترین صبحانههایی که میشود در منزل تهیه کرد تخم مرغ بندیکت است که در ادامه طرز تهیه این صبحانه پر انرژی را برای ۸ نفر آموزش میبینید.
نان همبرگری انگلیسی (کوچک):یک عدد
بیکن یا سالمون دودی:۲ ورق
سس هولندایز:۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ جیبی: یک عدد
سس هولندایز: ۳ قاشق غذاخوری
ابتدا نان را از وسط نصف کنید و داخل فر یا تستر تست کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بروسکتای ایتالیایی
سپس بیکنها را گریل کنید و به صورت خام در حدی که خط گریل روی آن بیفتتد روی یک لایه از نان قرار دهید.
روی بیکن هم تخم مرغ جیبی و بعد روی تخم مرغ سس هلندیز بپوشانید و لایه بعدی نان را روی آن قرار دهید و یا با یک خلال چوبی مواد را به هم متصل کنید و در کنار سبزیجات پخته میل کنید.
اگ بندیکت جزو غذای ملل - سایر است که زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه است.
بندیکت را میتوانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید.
سس هولندایز یکی از ۵ سس مادر بین المللیه که با انواع غذاهای گوشتی یا انواع سبزیجات سرو میشه. این سس از ترکیب زرده تخم مرغ، کره و آب لیموترش تازه و روی حرارت غیر مستقیم و به روش بن ماری درست میشه و برخلاف قیافه اش مراحل تهیه اش خیلی راحته … یکی از موارد مرسوم استفاده اش که ممکنه ما ایرانیها بیشتر شنیده باشیم در اگ بندیکت هستش که یه صبحانه معروف و خوشمزهی آمریکایی هستش که جدیدا به منوی صبحانه خیلی از رستورانها اضافه شده …
۴ عدد زرده تخم مرغ
۲ قاشق غذخوری آب لیموترش تازه
۱ پیمانه کره
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری آب
*کره را داخل یه قابلمه کوچیک روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.
*تا کره در حال آب شدنه داخل یه قابلمه آب بریزین و روی حرارت بذارین تا بجوش بیاد بعد جوش اومدن آب حرارت رو ملایم کنین و زردههای تخم مرغ، آب و آب لیموترش تازه رو داخل یه کاسه بریزین و کاسه رو داخل قابلمه آب جوش بذارین طوری که کاسه به کف قابلمه نخوره. بعد مواد رو با یه همزن دستی با هم خوب مخلوط کنین.
*در این مرحله کره داغ را قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغها اضافه کنید و به هم زدن با همزن دستی به طور مداوم ادامه دهید تا سس شروع به غلیظ شدن کند و خودش را بگیرد. حتی بعد از اضافه کردن تمام کره هم تا سس خودش را نگرفته به همزدن ادامه دهید.
* بعد نمک را اضافه کرده و با سس خوب مخلوط کنید و سس را از روی حرارت بردارد.
*حالا سس آماده است فقط باید دقت کنید که این سس به صورت گرم و بلافاصله باید سرو شود … نوش جان