اقتصاد ۲۴- روز گذشته یک حکم دیگر برای یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق صادر شد و وحید یامین پور به عنوان معاون وزارت ورزش و جوانان معرفی شد؛ به این ترتیب شمار مدیران امام صادقی دولت رئیسی در همین ابتدای کار از یازده نفر گذشت که عمده آنها توانستند در حد وزیر یا معاون رئیس جمهور منصب بگیرند.
اگر در ایالات متحده آمریکا، این دانشگاه هاروارد است که بزرگترین مرکز پرورش مدیران آینده این کشور است یا در فرانسه این وظیفه به عهده شعبات مختلف دانشگاه سوربون گذاشته شده است، در ایران نه دانشگاه صنعتی شریف و نه دانشگاه تهران، که دانشگاه امام صادق است که وظیفه پرورش مدیران جمهوری اسلامی را بر عهده دارد و تا اینجا هم در این امر موفق بوده است. البته اینجا یک تفاوت مهم وجود دارد و برعکس هاروارد و سوربون، دانشگاه امام صادق جزو دانشگاههای برتر ایران نیست و به این ترتیب در مفهوم علم و دانش بازنگری شده است، اما این مسئله دانشجویان این دانشگاه را نگران نمیکند و بازار کار برای آنها فراهم است. به طوری که هیچکدام انگیزه و علاقهای برای مهاجرت به خارج از کشور ندارند و در همین ایران، با یک وزارت یا هیات مدیره یا در نهایت یک برنامه در صدا و سیما خدمت میپردازند. البته امام صادقیهای علاقهمند به سفر خارجی هم به خصوص در دوره سعید جلیلی، به عناوین مختلف عموما تشریفاتی، به عنوان سفیر، به اقصی نقاط دنیا رفتند.
بیشتر بخوانید: کابینه اقتصادی ابراهیم رئیسی
به گفته مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق «بیشتر مدیران پرورش یافته در این دانشگاه جذب وزارت ارشاد، صدا و سیما و وزارت امور خارجه شدهاند.» آنها البته در دورهای در قوه قضاییه و شورای نگهبان هم نفوذ زیادی پیدا کردند؛ چنانچه زمانی رئیسی در قوه قضاییه بود، علی غلامی، هادی طحان نظیف، محمد دهقان و محمد حسن صادقی مقدم و عبدالحمید مرتضوی را به مجلس معرفی کرد. علی غلامی از نیروهای دانشگاه امام صادق بود که ریاست گروه معارف این دانشگاه را بر عهده داشت و در برنامههای شبکه افق به عنوان میهمان دعوت میشد. هادی طحان نظیف هم جوانی جویای نام که ریاست گروه حقوق دانشگاه را بر عهده داشت و به شورای نگهبان رفت.
بیایید با هم بعضی فارغ التحصیلان مشهور این دانشگاه را بررسی کنیم: