تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۸

خبر خوش برای پرسپولیسی‌ها؛ کاپیتان به دربی می‌رسد

کاپیتان پرسپولیسی‌ها از هواداران درخواست ویژه‌ای دارد.
سید جلال حسینی
اقتصاد24- سید جلال حسینی در چند هفته اخیر غایب بزرگ ترکیب پرسپولیس بود. شاید نتایج ضعیف پرسپولیس ریشه در نبود کاپیتان داشته باشد. سوپرمن اما امروز خیال هواداران پرسپولیس را آسوده کرد: « مشکل خاصی نیست و خوشبختانه اکنون در تمرینات گروهی حضور دارم؛ برای دربی نیز مشکلی وجود ندارد و می‌توانم در کنار تیم باشم.»

او از هواداران پرسپولیس یک درخواست هم داشت: «بازیکنان ما انگیزه زیادی برای دربی دارند؛ از هواداران می‌خواهیم که با حمایت خود و دوری از حواشی و اتفاقات تلخ باعث شوند بازیکنان با انگیزه و تمرکز بالا در تلاش برای یک بازی زیبا و هیجان انگیز باشند.» کاپیتان پرسپولیس وقوع سیل های اخیر را نیز به خانواده بازماندگان این حادثه تسلیت گفت.

منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار