تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۰۳ آبان ۱۴۰۰

کفش‌های کهنه مایکل جردن ۱.۵ میلیون دلار فروخته شد اقتص

تابستان سال گذشته نیز، یک جفت کفش نایک ایر جردن در حراجی که توسط کریستیز برگزار شده بود به قیمت ۶۱۵ هزار دلار فروخته شد.

کفش‌های کهنه مایکل جردن

اقتصاد ۲۴-یک جفت کفش ورزشی متعلق به مایکل جردن فوق ستاره مشهور بسکتبال NBA روز یکشنبه به قیمت حدودا ۱.۵ میلیون دلار فروخته شد. مایکل جردن این کفش‌های قرمز و سفید نایک را در سال ۱۹۸۴، یعنی در نخستین سال‌های اوایل فعالیت حرفه‌ای خود به پا می‌کرده است.
با این رقم رکورد قیمت در حراج کفش‌های پوشیده شده توسط یک ورزشکار شکسته شد. نیک فیورلا از مجموعه داران مشهور آمریکایی صاحب جدید کفش‌های کهنه مایکل جردن است.

کفش‌های مایکل جردن برای هواداران شیکاگو بولز فراتر از پاپوش ساده است و یک نماد به شمار می‌رود.
پیتر مور طراح این کفش‌هاست که برای همه طرفداران بسکتبال حالتی نمادین پیدا کرده است.
خانه حراج ساتبی در پستی در حساب توییتر خود گفت: با ارزش‌ترین کفش‌های کتانی که تا به حال در حراج ارائه شده است کفش‌های مایکل جردن در فصل ۱۹۸۴ بود که در لاس وگاس به قیمت یک میلیون و ۴۷۲ هزار دلار به‌فروش رفت.

تابستان سال گذشته نیز، یک جفت کفش نایک ایر جردن در حراجی که توسط کریستیز برگزار شده بود به قیمت ۶۱۵ هزار دلار فروخته شد.
بازار کفش‌های خاص و نادر ورزشی و علاقه مردم و مجموعه داران به آن روبه گسترش است. قبل از این در ماه آوریل یک جفت کفش نایک کانیه وست، رپر مشهور، به رقم یک میلیون و هشتصدهزار دلار دریک حراجی خصوصی به فروش رفت.

یورونیوز

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار