تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۸

حمله به کاروان معاون اول رییس جمهور افغانستان

دقایقی پیش برخی منابع محلی از حمله طالبان به کاروان حامل «عبدالرشید دوستم» معاون اول رییس جمهور افغانستان خبر دادند.
دوستم
اقتصاد۲۴- کاروان خودروهای دوستم در منطقه «تیمورک» واقع در جاده شبرغان-مزارشریف در کمین طالبان قرار گرفت و مورد حمله واقع شد.

در این میان یکی از محافظان معاون اول رییس جمهور افغانستان کشته شد و 2 تن دیگر از آنان نیز زخمی شدند. این منابع اعلام کردند که عبدالرشید دوستم از این حمله جان سالم به در برده است.

صبح امروز شنبه (10 حمل/فروردین) عبدالرشید دوستم به منظور سرکشی و بررسی شرایط امنیتی شمال افغانستان به مزارشریف رفت و در دیدار با اقوام مختلف از وضعیت آوارگان داخلی، روند صلح، منابع طبیعی و جنگل‌ها مطلع شد.

دوستم در سخنان امروز خود در بلخ گفت که 6 ماه فرصت لازم است تا بتواند طالبان را در شمال افغانستان ریشه‌کن کند. گفته می‌شود حمله امروز طالبان در واکنش به تهدیدات امروز عبدالرشید دوستم صورت گرفته است

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار