تاریخ انتشار: ۰۱:۳۳ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۲ نظر

واکنش شهردار ایلام به سفر خارجی‌اش: نیاز به استراحت داشتم!

شهردار ایلام گفت: بنده با تلاش شبانه روزی هجده ماه در خدمت مردم عزیز استان بودم و برای اینکه سال جدید را با انرژی بیشتری آغاز کنم نیاز به استراحت داشتم.
شهردار ایلام
اقتصاد۲۴-  طالب صادقیان شهردار ایلام عصر امروز در واکنش به انتقادات مطرح شده درباره سفر وی در ایام نوروز به خارج از کشور گفت: پیش از برنامه‌ریزی برای سفر، شهرداری و‌ مجموعه مدیریتی اقدامات لازم در حوزه بحران از چند ماه قبل اندیشیده شد، که با وجود باران شدید و آبگرفتگی معابر خوشبختانه شهر ایلام با مشکل خاصی مواجه نشد.

وی افزود: بنده با تلاش شبانه روزی هجده ماه در خدمت مردم عزیز استان بودم و برای اینکه سال جدید را با انرژی بیشتری آغاز کنم نیاز به استراحت داشتم.

شهردار ایلام تصریح کرد: همان‌طور که هر خانواده‌ای نیاز دارد در کنار فرزندانش باشد بر خود لازم دانستم غیبت چندین ماهه در کنار بچه‌ها و همسرم را با مسافرت جبران کنم.

منبع: فارس
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
0
0
يکشنبه ۱۱ فروردين ۱۳۹۸
این آقا نمیتوست مثل اکثریت ملت مظلوم زجرکشیده تو ایران استراحت کنه؟
آرش معینی زاده
0
0
دوشنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۸
خودش و زنش و خواهر زنش با یک فوق لیسانس دانشگاه ازاد چطوری شده اند استاد دانشگاه ازاد ایلام !!!!!!!! در حالیکه تحصیلکرده های دکترای دانشگاه دولتی همه بیکار هستند؟!

الانم که با پررویی میگه دلم خواسته رفتم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار