تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰

دست رد سعید جلیلی به پیشنهاد ابراهیم رئیسی

عصر ما مدعی شد که رئیس جمهور جایگاه مشاورراهبردی ریاست جمهوری را برای جلیلی در نظر گفته است؛ اما او آن را نپذیرفته است.

دست رد سعید جلیلی به پیشنهاد ابراهیم رئیسی

اقتصاد ۲۴- از وقتی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور شد گمانه‌زنی درباره پستی که به سعید جلیلی می‌دهد، شروع شد. بالاخره او هم از جمله رقبای انتخاباتی رئیسی بود که با انصراف خود مسیر پاستور را برایش هموارتر کرد.

بعد از گذشت ماه‌ها، اما دیدیم که جلیلی در هیچ کدام از جایگاه‌هایی که تصور می‌شد یعنی وزارت خارجه، شورای عالی امنیت ملی و ... به کار گرفته نشد! البته که افرادی نزدیک به او از سوی رئیسی منصوب شدند و این هم بر ابهامات قضیه افزود. از یک طرف به تفکر جلیلی و چهره‌های نزدیک به او میدان داده شد و از طرف دیگر خودش بیرون گود ماند!

اکنون، اما آنطور که «عصر ما» مطلع شده رئیسی جایگاه مشاور راهبردی ریاست جمهوری را برای جلیلی در نظر گفته و او نپذیرفته است!

جلیلی با رد کردن این پیشنهاد گفته که «من در اینجایی که هستم موثرتر بوده و هر وقت بخواهید به شما و یا هر وزیری مشاوره میدهم!»

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار