تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۱۸ آذر ۱۳۹۷
در پی بازداشت مدیرمالی هوآوی در کانادا

چین سفیر آمریکا را احضار کرد

وزارت امور خارجه چین مراتب اعتراض خود را در ارتباط با بازداشت یک مدیر ارشد هوآوی به سفیر آمریکا اعلام کرد.
اقتصاد24- وزارت امور خارجه چین در پی بازداشت وانژو منگ، مدیر مالی شرکت هوآوی، سفیر واشنگتن در پکن را فراخواند.

لی یوچنگ، معاون وزیر امور خارجه چین، سفیر آمریکا در چین را در اعتراض به دستگیری مدیر مالی شرکت هوآوی فراخواند.

چین اعلام کرده است که آمریکا باید قرار بازداشت وانژو منگ را لغو کند و به کانادا اجازه دهد که او را آزاد کند.

وزارت امور خارجه چین پیش‌تر سفیر کانادا در این کشور را در اعتراض به بازداشت یکی از مدیران ارشد شرکت هوآوی احضار کرده بود.

مدیر مالی شرکت هوآوی به تازگی در کانادا بازداشت شد. منابع خبری علت بازداشت او را اتهام تخطی از تحریم‌های ایران اعلام کرده‌اند.

دستگاه دیپلماسی چین اقدام به دستگیری منگ را «به شدت زننده» قلمداد کرد و از اوتاوا خواست که هر چه سریع‌تر او را آزاد کند.

وزارت امور خارجه چین هشدار داده است، در صورتی که کانادا از آزادی این تبعه چینی خودداری کند، با عواقب جدی مواجه خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار