اقتصاد ۲۴- به نظر میرسد که سرمایهگذاران بیت کوین به امید رسیدن قیمتها به سطوح بالاتر، منتظر ماندهاند و دست به فروش نمیزنند. از طرفی، سهم بیت کوینهایی که در سه ماه گذشته جابهجا نشدهاند، به رکورد جدید ۸۵ درصد رسیده است.
مؤسسه گلسنود (Glassnode)، که در زمینه تجزیه و تحلیلها دادههای درونزنجیرهای فعالیت میکند، در گزارش هفتگی خود که روز گذشته منتشر شد، نقطه عطف مهمی را شناسایی کرده است که نشان میداد سرمایهگذاران قصد ندارند بیت کوینهای خود را بفروشند.
آدرسهایی که بیت کوینهای خود را در ۱۲ ماه گذشته جابهجا نکردهاند و بهعنوان دارندگان بلندمدت این ارز دیجیتال شناخته میشوند، از جمله سرمایهگذارانی هستند که با جدیت بیشتری به انباشت بیت کوین مشغولاند. گفته شده است که این آدرسها روزانه ۶,۵۰۰ بیت کوین جابهجا میکنند.
با وجود اینکه سهم موجودی بیت کوین در صرافیهای متمرکز به پایینترین سطح خود، یعنی ۱۲.۹ درصد رسیده است، بهنظر نمیرسد که سرعت انباشت کاهش یابد، چراکه بیت کوین با روندی رو به رشد و همواره بیشتر از قبل بهعنوان ابزاری برای ذخیره ارزش پذیرفته میشود.
گلسنود میگوید بیش از ۵,۰۰۰ بیت کوین، حدود ۳۳۸.۶ میلیون دلار، در هفته گذشته از صرافیهای متمرکز خارج شده است.
بیشتر بخوانید: ۱۲ میلیون ایرانی رمزارز دارند
این مؤسسه تحلیلی گفته است: ظاهراً بازار همچنان در مرحله انباشت خاموش است. فعالیت کم، افزایش حجم خروجی صرافیها و فروش بسیار اندک از سوی سرمایهگذاران باتجربه، از مشخصههای این مرحله است.
بیت کوین در ساعات ابتدایی امروز توانست به اوج قیمتی جدید خود، یعنی ۶۸,۵۳۰ دلار برسد. به همین خاطر ارزش بازار آن اکنون از شرکتهایی مانند تسلا و فیسبوک هم بیشتر شده است.
در این گزارش گفته شده است که افزایش انباشت بیت کوین از سوی سرمایهگذاران بلندمدت، یکی از دلایل اصلی رسیدن قیمت این ارز دیجیتال به اوج تاریخی جدید در ماه آوریل (فروردین) بود.
سهم دارندگان بلندمدت بیت کوین از عرضه کل در اوت ۲۰۲۰ (مرداد ۹۹) هم به بیشترین میزان خود یعنی ۸۰.۶ درصد رسیده بود و در ادامه باعث شد این ارز دیجیتال در آوریل ۲۰۲۱ (فروردین ۱۴۰۰) به اوج قیمتی جدید خود در نزدیکی ۶۶,۰۰۰ دلار برسد.
درست زمانی که بیت کوین قیمت ۶۶,۰۰۰ دلار را تجربه کرد، این دارندگان بلندمدت ۰.۷۳ درصد از بیت کوینهای خود را خرج کردند و سهم این گروه از عرضه کل هم به ۶۸ درصد سقوط کرد.
منبع: ارز دیجیتال