تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۰۴ آذر ۱۴۰۰

دستور مخبر برای عرضه مستقیم ۳ محصول لبنی

با موافقت معاون اول رئیس‌جمهور، سه محصول لبنی پرمصرف شیر، پنیر و ماست با کمک دولت به صورت مستقیم عرضه و به دست مردم می‌رسد.

دستور مخبر برای عرضه مستقیم ۳ محصول لبنی

اقتصاد۲۴- رئیس دفتر معاون اول رئیس‌جمهور با ارسال نامه‌ای به وزیر جهاد کشاورزی نوشت، پیرو نامه انجمن صنایع لبنی در خصوص «فراهم شدن امکان توزیع عرضه مستقیم سه محصول لبنی (شیر، پنیر و ماست) و یا قرار دادن در سبد معیشت» معاون اول رئیس جمهور خواستار اقدام لازم در این باره شدند.

بنابراین گزارش، در ابتدای آغاز بکار دولت سیزدهم وزیر جهاد کشاورزی، از توافق با کارخانه‌های لبنی برای کاهش ۱۰ درصدی قیمت سه قلم کالای لبنی خبر داد. خبری که از سوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی تائید و عنوان شد که این کاهش ۱۰ درصدی تصمیمی موقتی با هدف کمک به دهک‌های محروم است که نه از محل کاهش هزینه‌های تولید بلکه به نشانه همراهی صنایع لبنی با دولت و اعمال ۱۰ درصد تخفیف به مصرف کنندگان (پنج درصد از پخش و پنج درصد از خرده‌فروشی) ارائه شده است.

با اینحال مشاهدات بازار نشان می‌داد، این کالا‌ها آنچنان که انتظار می‌رفت در دسترس مصرف‌کنندگان قرار نگرفته است. مشکلی که سخنگوی انجمن صنایع لبنی دلیل آن را عدم انگیزه خرده‌فروشی‌ها به دریافت و عرضه این سه قلم کالا به دلیل کاهش سود این اقلام دانست.


بیشتر بخوانید: توزیع هوشمند شکر، روغن و برنج از هفته آینده/فروش تخم مرغ بیش از ۴۳هزارتومان تخلف است


پس از آن بود که نامه ممبینی رئیس اتاق اصناف ایران به معاون اول رئیس جمهور نیز رسانه‌ای شد که از گلایه اصناف به دلیل کاهش سودشان در فروش این اقلام حکایت داشت.

در ادامه این ماجرا، انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی در نامه‌ای به معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر جهاد و وزیر صمت، ضمن تشریح وجود مشکل عرضه محصولات مشمول تخفیف با وجود تولید قابل توجه این اقلام، پیشنهاد داد که تولیدکنندگان صنایع لبنی آماده هستند اقلام مورد نیاز دهک‌های محروم را به هر میزان که دولت مشخص نماید در میادین میوه و تربار و یا با قرار دادن در سبد و بن الکترونیکی کالای خانوار‌های محروم تامین نمایند.

حال محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور که ریاست ستاد تنظیم بازار را نیز بر عهده دارد، با پیشنهاد انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی موافقت کرده و از وزارت جهاد که حالا با احیای قانون تمرکز اختیارات این وزارتخانه، مسئولیت تامین کالا‌های اساسی حوزه کشاورزی را حتی تا سطح خرده فروشی‌ها بر عهده دارد، خواسته است تا مشکل عرضه محصولات لبنی را با عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار سراسر کشور و یا قرار دادن این کالا‌ها در بن الکترونیکی کالا‌های اساسی خانوار‌های محورم حل نماید.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار