تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸

افزایش مجدد سطح آب در آق‌قلا

فرماندار شهرستان آق‌قلا گفت: رواناب‌های ناشی از ذوب برف و بارش‌های پراکنده در منطقه زرین‌گل باعث افزایش مجدد ۳۰ سانتی‌متری سطح آب در برخی از محلات شهر آق‌قلا شده است.
آق قلا
اقتصاد۲۴ – امانگلدی ضمیر در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: افزایش سطح آبی که در گرگان‌رود پیش‌بینی کرده بودیم، عصر امروز به آق‌قلا رسید و ۳۰ سانتی‌متر سطح آب را بالا برد و در محلاتی که طی دو روز گذشته سطح آب پایین رفته بود، دوباره آب بالا رفت.

وی افزود: روناب های ناشی از ذوب برف و بارش‌های پراکنده دو روز گذشته مجموعاً ۹۰ متر مکعب بر ثانیه به ظرفیت رودخانه گرگان‌رود افزوده است و با احتساب سر ریز سد وشمگیر، مجموعاً ۱۵۰ متر مکعب آب بر ثانیه را در گرگان‌رود داریم.

ضمیر گفت: گنجایش گرگان‌رود فقط ۱۲۰ متر مکعب بر ثانیه است و مازاد آن وارد بخش‌هایی از محلات آق‌قلا از جمله حکیم آباد، کل آباد، ایثار و عیدگاه و روستاهایی از جمله میرزاعلی یلقی، سقر یلقی وسلاق یلقی می‌شود و دوباره افزایش سطح آب به دو روز گذشته باز می‌گردد.

فرماندار آق‌قلا خاطرنشان کرد: البته فیوزهایی پیش از آق‌قلا ایجاد شده که ۱۵ متر مکعب بر ثانیه آب را به سمت دشت هدایت می‌کنند.

ضمیر بیان کرد: این روند افزایش سطح آب گرگان‌رود تا دو سه روز آینده ادامه خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار