تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۸

فرودگاه‎های کشور تا 14 فروردین، سه میلیون مسافر پذیرش کردند

فرودگاه‎های کشور از روزهای پایانی سال گذشته تا 14 فروردین، با اعزام و پذیرش نزدیک به سه میلیون نفر، به مسافران نوروزی خدمت‎رسانی کردند.
هواپیما5
اقتصاد24 - از 25 اسفند تا 14 فروردین، در مجموع فرودگاه‎های کشور نزدیک به سه میلیون مسافر را پذیرش و اعزام کردند و هدایتگر نشست و برخاست 23 هزار و 170 سورتی پرواز بودند.

براساس آمار ارسالی از فرودگاه‎ها نیز در این مدت؛ فرودگاه مهرآباد با اعزام و پذیرش بیش از 760 هزار مسافر و میزبانی نشست و برخاست 6 هزار و 258 پرواز، بیشترین مسافر نوروزی را جابه‌جا کرد. پس از مهرآباد، فرودگاه امام خمینی (ره) با میزبانی نشست و برخاست 2 هزار و 809 پرواز، حدود 456 هزار مسافر را به مقاصد خارج از کشور اعزام و پذیرش کرد و در رتبه دوم قرار گرفت.

براساس آمار سامانه جامع آماری وزارت راه و شهرسازی، فرودگاه مشهد با اعزام و پذیرش بیش از 403 هزار مسافر در مقاصد داخلی و خارجی و میزبانی نشست و برخاست 2 هزار و 768 پرواز در جایگاه سوم، فرودگاه شیراز با اعزام و پذیرش بیش از 163 هزار مسافر و میزبانی یک هزارو 517 پرواز، در جایگاه چهارم و فرودگاه اصفهان با اعزام و پذیرش حدود 103 هزار مسافر در قالب 925 پرواز، در جایگاه پنجم قرار گرفتند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار