تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۱۳ آذر ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۳ نظر

مهدی احمدی داماد محسن رضایی و مرد استخاره‌های بانکی

مهدی احمدی داماد محسن رضایی برادر عروس محمدباقر قالیباف به سمت مدیر عامل بانک شهر منصوب شد. او که پیش از این در سایت تابناک و یک شرکت فروش تب‌سنج فعالیت کرده است شهریور ۹۴ مورد تایید بانک مرکزی روحانی قرار گرفته و حالا ره صد ساله را یکشبه پیمود.

مهدی احمدی داماد محسن رضایی و مرد استخاره‌های بانکی

اقتصاد۲۴- دوران ریاست جمهوری داماد حجت الاسلام علم الهدی را می‌توان دوره طلایی داماد‌ها نامید. آخرین مورد داماد‌های خوشبخت هم مهدی احمدی داماد محسن رضایی است که ره صد ساله را یکشبه پیمود و به ناگاه از یک شرکت به هیات مدیره بانک شهر رفت و در دولت رئیسی هم حکم مدیر عاملی بانک شهر برایش صادر شد.

در جریان انتخابات محسن رضایی وعده سر و سامان دادن اقتصاد را داده بود و یک ماه قبل هم وقتی به سمت معاونت اقتصادی رئیس‌جمهور منصوب شد، وعده داد که دولت در ماه آینده خبر‌های خوشی برای مردم در زمینه جبران هزینه‌های زندگی آنان خواهد داشت. حالا کاربران فضای مجازی می‌گویند انتصاب داماد، خبر خوش آقا محسن بوده است!

آنطور که اشتری از چهره‌های جریان عدالتخواه نوشته «طبق آگهی روزنامه رسمی، مهدی احمدی داماد آقای محسن رضایی و برادر عروس آقای قالیباف، با رزومه فعالیت در سایت تابناک و یک شرکت فروش تب‌سنج، در دی ماه ۹۳ به عنوان نماینده شهرداری در هیات مدیره بانک شهر معرفی شده و شهریور ۹۴ مورد تایید بانک مرکزی روحانی قرار گرفته است.»

دادگاه، ولی الله سیف درباره اتهامات ارزی و مالی‌اش پایان یافت و چند سالی هم حکم زندان گرفت. احتمالا می‌شد در میانه آن همه سوالات این را هم از او پرسید که چگونه حکم فردی که تا کنون تنها کار بانکی‌اش، احتمالا کارت به کارت کردن پول بوده و هیچ سررشته‌ای در این تخصص ندارد، برای عضویت در هیات مدیره یک بانک را امضا کرده است! کسی این را از سیف نپرسید، اگر هم می‌پرسید، احتمالا جواب این بود که ناچار بودم و فشار سیاسی رویم بود!

در همان سال ۹۳، بسیاری از رسانه‌ها به این انتصاب انتقادات جدی وارد کردند، اما پدر زن آنقدر قدرت داشت که بتواند مقابل موج انتقادات بایستد و آنقدر محکم پای کارشان ایستادند تا زمان مناسب فرا برسد و داماد به مدیرعاملی برسد. نکته مهم که درباره این انتصاب نباید فراموش کرد، این است که مهدی احمدی برادر عروس محمدباقر قالیباف است و در زمان قالیباف به شهرداری وارد شده است. او همچنین برادر داماد رحمانی فضلی هم هست. به این ترتیب از سه جهت حمایت شده است. وحید اشتری نوشته است: «برای پیشرفت در وضع فعلی، هم اینکه داماد چه کسی می‌شوید مهم است، هم اینکه دامادتان چه کسی می‌شود!»


بیشتر بخوانید: گعده اصولگرایان حامی میرحسین چگونه به تاسیس موسسه سراج ختم شد؟


احمدی که سابقه عضویت در دفتر تحکیم وحدت طیف شیراز را در کارنامه خود داشت (جریان اصولگرایی که قصد اختلاف‌افکنی میان جنبش دانشجویی را داشت) سال ۹۳ با حکم مدیرعامل بانک شهر که از دوستان قدیمی قالیباف بود، به عنوان معاون ارزی و بین الملل بانک شهر نیز منصوب شد. همچنین احمدی، رئیس هیئت مدیره شرکت لیزنگ شهر و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت بازرگانی شهر وابسته به بانک شهر را نیز عهده‌دار شد.

سال ۹۷، رحمت‌الله حافظی عضو سابق شورای شهر تهران به ماجرای انتصاب مهدی احمدی که برادر عروس قالیباف و داماد محسن رضایی است، واکنش نشان داد و در توییتی نوشت: «انتصاب برادر عروس قالیباف به‌عنوان معاون ارزی بانک شهر تداعی‌کننده مطالبی بود که در استیضاح وزیر تعاون در صحن مجلس درمورد انتصابات فامیلی ردو بدل شد. این انتصابات برای جامعه قابل درک و پذیرش نیست و از طرفی هم نشانه نفوذ تیم قبل بر مجموعه شهرداری است»

حدود یک ماه پیش خبری منتشر شد که در آن گفته شده بود مهدی احمدی قرار است به عنوان مدیر بانک صادرات منصوب شود، اما آنطور که یکی از دوستانش نوشته است، او استخاره کرده و بد آمده است، به همین دلیل این سمت را نپذیرفته است. وقتی حکم مدیرعاملی بانک شهر برایش صادر شد، برخی نوشتند استخاره برای بانک صادرات بد آمد، اما برای بانک شهر خوب بوده است!

‏طبق آیین نامه بانک مرکزی، مدیرعامل بانک باید حداقل ۱۰ سال سابقه بانکی داشته باشد و ظاهرا آقا داماد این سابقه را ندارد. البته این نخستین بار نیست که قانون این چنین بازیچه دست قدرت می‌شود و حکم انتصاب شهردار تهران هم دست کمی از حکم مدیر عامل بانک شهر نداشت. با این تفاوت که در آن مورد حتی قانون را دستکاری کردند و تغییر دادند، اما اینجا نیازی ندیدند ظاهر کار حفظ شود و فردی که پیش از حضور در بانک شهر هیچ تخصص بانکی نداشت را به سمت مدیر عامل منصوب کردند.


بیشتر بخوانید: همه داماد‌های خوشبخت در جمهوری اسلامی/ بهترین شغل دنیا داشتن پدر زن خوب است!


خانواده محسن رضایی در همه این سال‌ها مرکز توجه بوده‌اند. برادر محسن رضایی به نام امیدوار چند دوره نماینده مجلس بود. همچنین احمد رضایی فرزند محسن رضایی از مقطعی از ایران مهاجرت کرد و حتی موضعی علیه پدر اتخاذ کرد. گفته می‌شد فیلم موج مرده ابراهیم حاتمی کیا درباره احمد رضایی و مهاجرت او بوده است. در سکانس سانسور شده فیلم موج مرده، فرزند مهاجر سردار نظامی فیلم، به دوبی مهاجرت می‌کند در حالی که پدرش در ایران کشته می‌شود. البته در واقعیت اتفاق به شکل دیگری رقم خورد و این فرزند محسن رضایی بود که در دبی به شکل مشکوکی کشته شد.

سال ۸۷ احمدی نژاد در قم گفته بود «کسی هست که اگر من اشاره کنم شما می‌شناسید. دخانیات ما برای اینکه این شبکه را به هم بزند گفته است که آقا من امتیازات واردات سیگار به جای اینکه دست یک نفر باشد، آزاد می‌گذارم. هر کس می‌خواهد طبق مقررات و ضوابط بهداشتی و عوارض گمرکی سیگار وارد کند. کس دیگری هم آمده که حالا آدم به ظاهر سالمی است و گفته است من بدون قاچاق و تقلب و رشوه می‌خواهم سیگار وارد کنم.»

آن زمان رجانیوز با دادن کد‌هایی مدعی شد آن فرد محسن رضایی است. رجانیوز نوشته بود «فرد مورد اشاره رئیس جمهور در موضوع مافیای قاچاق سیگار، یک فرمانده سابق نظامی است که با العقیلی قاچاقچی سیگار در ایران نیز رابطه دارد.» البته همان زمان فواد صادقی سردبیر وقت سایت بازتاب توضیح داده بود که «این اتهام درباره آقای رضایی صحت ندارد. فردی بود که مالبرو را وارد ایران می‌کرد. این شخص با چهره‌های سیاسی هم دیدار می‌کرد و با آقای رضایی هم دیدار کرده بود.»

منبع: رویداد24
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
0
0
شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰
خوش به حالشون هر تکه تی هر تیران برا خودشون برداشتن
ناشناس
0
0
شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰
آقای دکتر احمدی فردی انسان دوست می باشند و شیفته ی قدرت و پست و مقام نیستند.همین بس که برای خیلی ها مشکل گشا بودند و هستند و خواهند بود .
ناشناس
0
0
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۰
نکته بسیار جالب ماجرا تعریف و تمجید خبرگزاری تابناک (وابسته به محسن رضایی) از این انتصاب جهادی است....
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت مرغ، گوشت سفید و تخم مرغ در بازار + جدول

حمله رژیم صهیونیستی به تهران/ شهادت جمعی از فرماندهان سپاه +عکس

قیمت انواع لپ تاپ مایکروسافت امروز + جدول

عکس/ خلبان زن اسرائیلی اسیر شد

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

تصاویر خلبان اسرائیل پس از ساقط کردن جنگنده در زنجان

عکس/ جلسه وزیر دفاع اسرائیل، رییس موساد و فرمانده ارتش اسرائیل برای بررسی حملات به ایران

فرماندهان ارشد نظامی که در حمله اسرائیل به شهادت رسیدند چه کسانی بودند؟/ ۲۳ خرداد؛ نقطه عطفی در دکترین امنیتی ایران

عکس/ کره شمالی در مقابل اسرائیل از ایران حمایت کرد

اینفوگرافی/ ۱۴ فرمانده ارشد نظامی ایران در لیست ترور اسراییل

سازمان اطلاعات سپاه پیغام داد

عکس/ پیکر سرداران شهید باقری، حاجی زاده، سلامی و رشید

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

هشدار انگلیس درباره خطرناک بودن تنگه هرمز و خلیج عمان

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

شهادت احسان اشراقی و دختر ۹ ساله‌اش

تاریخ برگزاری امتحانات این دانشگاه‌ها تغییر کرد

فیلم/ تماشای حملات موشکی ایران به رژیم اسرائیل در یک کافه لبنانی

حمایت قاطع مسکو از تهران

آغاز فعالیت عادی دستگاه‌های اجرایی از فردا

شهادت سرباز ساوجی در حمله صهیونیست‌ها به تهران

فیلم/ طنین موسیقی «ای ایران، ایران» در میدان انقلاب

انهدام یک ریز پرنده اسرائیل در شیراز

شهادت رئیس پلیس امنیت عمومی اسدآباد

اولین تصویر واضح از خبرنگار زن اسیر اسرائیلی در ایران

اطلاعیه فوری و مهم فرودگاه امام برای مسافران

سردار حیات مقدم: باید وارد یک جنگ تمام‌عیار شویم تا پیروز شویم

اطلاعیه دوم وزارت آموزش‌وپرورش درباره امتحانات دانش‌آموزان

بورس فردا یک‌شنبه ۲۵ خرداد تعطیل است؟

باکو: اجازه نمی‌دهیم از حریم هوایی یا خاک ما برای حمله به ایران استفاده شود

فیلم/ چگونگی انهدام جنگنده‌های اف ۳۵ اسرائیلی

نماوا به شبکه خانگی بازگشت

عکس/ دستگیری شهروند اسرائیلی برای حمایت از ایران

شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش در حمله اسرائیل

اینفوگرافی/ راهنمای سلامت روان در شرایط بحرانی

عکس/ حمایت دورسون از ایران در برابر حملات اسرائیل

عکس/ انتقال هواپیما‌های فرودگاه مهرآباد به مکان امن

عکس/ خانواده‌ای که در حمله اسرائیل شهید شدند

سرنوشت مذاکرات غیر مستقیم ایران و امریکا در ابهام

قیمت بیت کوین کاهش یافت

انگلیس: ایران را به آرامش دعوت می‌کنیم

فیلم/ لحظه اصابت دقیق موشک‌های ایران در اراضی اشغالی

فیلم/ تمرینات نیلوفر قلعه وند که در حملات دیشب اسرائیل به شهادت رسید

فیلم/ جزئیاتی از تخریب ساختمان ۱۴ طبقه در مجتمع شهید چمران

حمله اسرائیل به بیمارستان کودکان تهران

هشدار سازمان اطلاعات سپاه درباره همکاری با موساد

واکنش بازار نفت به تحولات خارومیانه

طلای جهانی با ثبت دوباره افزایش به تعطیلات رفت

عکس دلخراش از کوچک‌ترین شهید ایران

فیلم/ انفجار در خودرو سازی فردا موتور بروجرد

فیلم/ انفجار شدید در ماشین سازی اشترینان بروجرد

عکس/ واکنش محسن برهانی درباره مدافعان ایران در برابر اسرائیل

فلز زرد اوج گرفت

قیمت مرغ، گوشت سفید و تخم مرغ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ مایکروسافت + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

عکس/ پست اینستاگرامی شفیعی کدکنی در واکنش به حملات اسرائیل

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

اینفوگرافی/ اهداف حملات روز گذشته ایران به اسرائیل

بازداشت ۵ نفر در یزد به دلیل همکاری با اسراییل

دفتر نتانیاهو: اسرائیل در حال گسترش عملیات خود در خاک ایران است

ترور ۳ دانشمند هسته‌ای دیگر توسط اسرائیل

عکس/ شهادت نیلوفر قلعه‌وند مربی پیلاتس در حمله اسرائیل

عکس/ کاپشن صورتی و دوست‌های جدیدش

فیلم/ انفجار در شهرک صنعتی البرز قزوین دقایقی قبل