اقتصاد ۲۴ - قرار است با پختن غذاها و سالادهای خاص، همه را غافلگیر کنید تا ببینند، غذا هم میتواند عطر و طعم خوبی داشته باشد و هم از نظر ظاهری خاص و درجه یک باشد.
در اینكه هر خوراكی باید خوشمزه باشد تا بتوان آن را خورد، حرفی نیست. اصلا عطر و طعم غذاست كه باعث میشود حتی اگر گرسنه هم نباشید، هوس كنید همه غذاها را امتحان كنید اما باید به این عطر و طعم یك نكته دیگر را هم اضافه كرد و آن، شكل ظاهری و تزئین غذاست. در غذاهای خانگی، تزئین ظرف غذا، حكم بستهبندی مواد غذایی را دارد.
همانطور كه اول جذب بستهبندی زیبا و خوب یک محصول غذایی میشوید و بعد آن را میخرید، در انتخاب غذا هم، ظاهر آن بسیار مهم است. هرچند ممكن است بعد از انتخاب، از طعم غذا خوشتان نیاید و همان لقمه اول، لقمه آخر باشد! اما به هرحال نمیتوان شكل ظاهری غذاها را در مقبولیت آن نادیده گرفت.
نكته مهمتر اینكه اغلب بخشهای این دستورهای غذایی را میتوانید به شكل حاضری از بیرون تهیه و فقط آن را زیبا تزئین كنید.
ماست چکیده کم چرب موسیردار/ ۵۰۰ گرم
فلفل دلمهای قرمز/ دو عدد
خیارشور/ یک شیشه بزرگ
پیازچه خرد شده/ یک و نیم فنجان
نان تافتون تنوری/ پنج عدد
فلفلهای دلمهای را بشویید و سپس آنها را ریز خرد کنید.
نیمی از خیارشورها را آبکش کرده و آنها را ریز خرد کنید.
پیازچهها را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.
این مواد را با هم مخلوط کرده و هم بزنید.
سپس آنها را به ماست چکیده اضافه کنید، هم بزنید تا مواد به شکل یکنواخت با ماست مخلوط شوند.
نان تافتون را به شکل نواری برش بزنید.
مقداری از مخلوط ماستی را که آماده کردهاید، داخل نانهای نواری بریزید.
سپس آن را رل کنید.
برای اینکه رل باز نشود، یک عدد خلال دندان به آن بزنید.
خلال را به شکلی بزنید که دیده نشود.
سپس رلها را داخل سینی بچینید. دسر شما آماده است.
پاستای پاپیونی/ یک بسته
لوبیا سفید/ دو پیمانه
برگ نعناع تازه/ یک و نیم فنجان
فلفل دلمهای زرد/ دو عدد
فلفل دلمهای قرمز/ دو عدد
پودر آویشن/ یک قاشق غذاخوری
پودر شوید/ یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون/ سه قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه/ یک فنجان
نمک/ به میزان دلخواه
عجایب هفتگانه در سفره شما!
تعداد نفرات: ۶ نفر
نکته: بعضی از لیوانها به شکل شیشه ترشی بوده و در فروشگاههای لوازم خانگی به فروش میرسند.
پاستاها را به شکلی که همیشه میپزید، بپزید.
لوبیاها را بشویید.
سپس قابلمهای آب کنید و بعد از اینکه جوشید، به آن کمی نمک اضافه کرده و بعد لوبیاها را بریزید.
نعناع را پاک و سپس خیس کنید و بعد از مدت کوتاهی بشویید. بگذارید آب آن برود.
بعد از اینکه لوبیاها و پاستا پخت، آنها را با هم مخلوط کنید.
برگهای نعناع تازه را به آن اضافه کنید.
سپس ادویهها شامل پودر شوید خشک و آویشن را اضافه کنید.
هم بزنید تا ادویهها با لوبیاها و پاستاها مخلوط شوند.
سپس آن را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
در این فاصله، فلفلها را بشویید.
سپس هر دو رنگ فلفل را به شکل مربعی ریزخرد کنید.
ظرف مخلوط پاستا و لوبیا را از یخچال بیرون بیاورید و فلفلهای خرد شده را اضافه کنید.
آبلیموترش تازه را بگیرید.
آن را با روغن زیتون و نمک مخلوط کنید. سپس چاشنی را هم اضافه کنید.
سالاد را خوب هم بزنید تا همه مواد به شکل متناسب با هم مخلوط شوند.
دوباره سالاد را به یخچال بازگردانید تا کاملا خنک شود.
سپس لیوان یا شیشه ترشیهای کوچک خالی را که از قبل جمعآوری کردهاید، از سالاد پر کنید.
دور آن را به شکل دلخواه تزئین کنید.
خمیر نان آماده/ ۱۰۰ گرم
سوسیس کوکتل/ یک کیلوگرم
ماست/ یک فنجان
دانه فلفل سیاه/ یک سوم فنجان
آرد سفید/ یک فنجان
تخممرغ/ یک عدد
روغن کانولای مخصوص سرخ کردن/ دو قاشق غذاخوری
خمیر نان را با کمک آرد باز کنید.
سپس آن را به شکل رشتههای بلند و باریک درآورید.
سوسیسها را از پوست جدا کرده و همراه با روغن داخل ماهیتابه بگذارید تا نیم پز شوند.
درغیر این صورت تغییر حجم سوسیس دراثر پختن، باعث آسیب دیدن نوار خمیری که روی آن میپیچید، خواهد شد
بگذارید سوسیسها کمی سرد شوند.
اکنون خمیرهای آماده شده را به شکل باندپیچی، دور سوسیسها بپیچید.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
کف ظرف پیرکس، کمی آرد بریزید و سوسیسهای باند پیچی شده را داخل آن بچینید.
در ظرف را بگذارید و آن را بهمدت ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
در این فاصله تخممرغ را داخل کاسه شکسته و زرده و سفیده را خوب بزنید.
خمیرها که خودشان را گرفتند، ظرف را از فر درآورده و با قلمو، یک لایه از تخممرغ را روی آن بزنید.
سپس ظرف را بدون گذاشتن در، داخل فر بازگردانید. حرارت را از بالا روی فر تنظیم کنید.
پنج دقیقه بعد ظرف را از داخل فر درآورید.
صبر کنید کمی خنک شوند و بعد با کمک ماست، برای سوسیسها چشم گذاشته و برای داخل آن از دانههای فلفل سیاه کمک بگیرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک یخچالی با تزیین هندوانه ویژه یلدا
ماست شیرین چکیده / یک بسته نیم کیلویی
پیازچه خرد شده/ یک فنجان
نارنگی پَر شده/ دو فنجان
ساقه کرفس تازه خرد شده/ یک فنجان
تکههای آناناس تازه/ یک و نیم فنجان
بیسکوئیت شور/ دو بسته بزرگ
تعداد نفرات: ۸ نفر
نکته: اگر بهنظرتان طعم پیازچه با مواد دیگر همخوانی ندارد، میتوانید آن را حذف کرده و به جای آن میوه دیگری مانند پرتقال یا موز را اضافه کنید.
پیازچهها را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.
نارنگیها را بشویید، پوست بکنید.
بعد از اینکه نارنگی را از پوست نازک آن جدا کردید، آنها را هم به چند قسمت تقسیم کنید.
کرفس را پاک کرده و ساقههای تازه و نرم آن را جدا و خیس کنید.
بشویید و بعد از اینکه آب آن رفت، ریز خرد کنید.
آناناس را بشویید و بعد به مقدار لازم، از آن جدا کرده و سپس پوست بکنید و آن را به تکههای ریز خرد کنید.
اکنون همه این مواد اعم از پیازچه، کرفس، آناناس و نارنگی را با هم مخلوط کنید.
این مخلوط را به ماست اضافه کرده و هم بزنید.
سپس ماست را در ظرف مناسب بریزید و آن را داخل سینی بگذارید.
دور ظرف ماست، بیسکوئیت شور بچینید.
بیسکوئیت شور ساده/ دو بسته بزرگ
ذرت/ دو فنجان
فلفل دلمهای قرمز خرده شده/ یک و نیم فنجان
برگ جعفری/ یک فنجان
پنیر پیتزای رنده شده/ یک و نیم فنجان
نمک/ یک سوم قاشق چایخوری
پودر آویشن/ یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل/ یک قاشق چایخوری
قابلمه کوچکی را آب کنید و بعد از اینکه آب داخل آن جوشید، نمک را داخل آن بریزید و ذرتها را اضافه کنید.
در فاصله پختن ذرتها، فلفل دلمهای را بشویید و سپس آن را به شکل مربع ریز خرد کنید.
جعفری را پاک و خیس کنید و بعد از چند دقیقه بشویید.
بگذارید آب آن برود. بعد از پختن ذرت، آن را آبکش کنید تا آب نداشته
باشد. سپس آن را با فلفل قرمز خرد شده مخلوط کنید.
به آنها پودر آویشن و زنجبیل را اضافه کنید. هم بزنید تا ادویهها هم با مواد کاملا مخلوط شوند.
اکنون روی هر تکه بیسکوئیت، مقداری از مخلوط ذرت و فلفل خرد شده بگذارید. روی آن به مقدار لازم پنیر پیتزا بریزید.
سپس روی هر کدام به تعداد دلخواه برگ جعفری بچینید.
پیتزا حاضر است.
نکته اول: میتوانید به جای بیسکوئیت، خمیر نان بخرید و آن را باز کنید و بعد به شکل نان پیتزای کوچک، قالب بزنید و در پایان هم مواد را روی آن بچینید.
نکته دوم: به این پیتزای کوچک هر خوراکی دلخواه دیگری نیز میتوانید اضافه کنید. برای مثال؛ گوشت چرخ کرده، سبزیها و ادویههای دیگر. این بستگی به دلخواه و ذائقه شما دارد.