تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۰۱ دی ۱۴۰۰
سرپرست منطقه آزاد قشم در جلسه معارفه مدیرکل حراست این سازمان مطرح کرد؛

استفاده از راهبرد‌های اقتصاد مقاومتی جهت رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار در جزیره

با حضور دکتر افشار فتح الهی، سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم، سیدحسین حجتی، رییس سازمان حراست کل کشور، مهدی فتحیان نسب، مدیرکل دفتر مرکزی حراست دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور، مدیرکل و مدیر حراست اطلاعات استان هرمزگان و رییس اطلاعات شهرستان قشم و حضور جمعی از معاونان مدیران سازمان منطقه آزاد قشم آیین معارفه کوروش قاسمی، مدیرکل حراست سازمان منطقه آزاد قشم برگزار شد.

مناطق آزاد

اقتصاد۲۴-سرپرست منطقه آزاد قشم در این مراسم گفت: در سیستم ناسالم نمی‌توان به سمت توسعه پایدار و متوازن حرکت کرد.

وی جایگاه حراست را برای دستگاه‌های مدیریتی دارای اهمیت بالایی دانست و ادامه داد: حراست سازمان باید پررنگ‌تر از گذشته به ایفای نقش مدیریتی و نظارتی خود بپردازد.

فتح الهی خاطرنشان کرد: مدیرکل جدید حراست سازمان منطقه آزاد قشم با توجه به تجربیات، هوشمندی و تخصصی که دارد باید ماموریت سالم سازی فرآیند‌ها و رفع گلوگاه‌های فسادپذیر از درون سازمان را به سرعت و با دقت به انجام رساند.


بیشتر بخوانید: تفاهم نامه همکاری در حوزه مرتبط با وظایف شهری در جزیره قشم امضا شد


سرپرست سازمان منطقه آزاد قشم تاکید کرد: ماموریت اصلی سازمان منطقه آزاد قشم، بهره مندی جامعه محلی و تبدیل شدن این نقطه به محلی برای تولید و صادرات و کسب ثروت جهت رسیدن به توسعه پایدار و متوازن بوده و برای دستیابی به این اهداف تلاش خواهیم کرد.
فتح الهی در ادامه بیان داشت، جزیره قشم با وجود ظرفیت‌های بی نظیر طبیعی و فرصت‌های اقتصادی فراوان در حوزه‌های نفت و انرژی، بازرگانی، گردشگری و... دانست که با وجود تلاش‌های صورت گرفته هنوز تا توسعه متوازن شایسته فاصله دارد.

وی ادامه داد: با برنامه ریزی دقیق و صحیح و استفاده از راهبرد‌های اقتصاد مقاومتی جهت استفاده از ظرفیت‌های فراوان اقتصادی موجود در این منطقه، قشم می‌تواند به نقطه‌ای توانمند جهت رونق تولید، ایجاد اشتغال پایدار و رشد اقتصاد و در نتیجه بهبود کیفیت زندگی جامعه محلی تبدیل شود.

سرپرست منطقه آزاد قشم دو عامل برخی بی تدبیری‌ها و سوءمدیریت‌ها در دوران‌های گذشته و همچنین سیاست‌های اقتصادی کشور‌های حوزه خلیج فارس را مهمترین عوامل عدم رشد اقتصادی و موانع اصلی توسعه پایدار و متوازن جزیره قشم دانست.

به گفته فتح الهی؛ برخی اشتباهات مدیریتی و نگاه‌های سلیقه‌ای در سنوات گذشته موجب بی اعتمادی برخی ساکنان جزیره قشم و ایجاد مشکلات متعددی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی این منطقه شده است که با هدف گذاری صورت گرفته به دنبال حل آن هستیم.

وی با بیان اینکه بازسازی اعتماد مردم نسبت به دولت یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم است، خاطرنشان کرد: به پیروی از سیاست‌های دولت، موضوع برگرداندن اعتماد ساکنان بخش‌های مختلف جزیره به سازمان منطقه آزاد قشم یکی از اولویت‌هایی است که با همراهی و جلب مشارکت‌های مردمی به دنبال عملی شدن آن هستیم.

سرپرست منطقه آزاد قشم افزود: در جزیره قشم امیدواری‌های زیادی برای رفع مطالبات و مشکلات انباشت شده در سال‌های گذشته ایجاد شده که با وجود دشواری مسیر، برنامه ریزی‌های خوبی جهت اجرا در کوتاه، میان و بلندمدت صورت گرفته است.

مناطق آزاد پیشران اقتصاد کشور در جنگ اقتصادی

رییس سازمان حراست کل کشور نیز در این مراسم گفت: برای بهبود وضعیت نقش آفرینی و جایگاه مناطق آزاد کشور در دولت سیزدهم و دبیرخانه مناطق آزاد برنامه‌های خوب و ویژه‌ای تدوین شده که در سه سطح محلی، استانی و ملی اجرایی خواهد شد.

سیدحسین حجتی با اشاره به اهمیت نقش مناطق آزاد در جنگ اقتصادی، افزود: مناطق آزاد در جنگ اقتصادی دشمنان علیه کشورمان می‌توانند نقش موثری برای کمک به اقتصاد کشور داشته باشند.

وی ادامه داد: با رویکرد جهادی شناخته شده در دکتر سعید محمد دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور و سازمان‌های مناطق آزاد، این مناطق می‌توانند به عنوان پیشران اقتصاد کشور و در خط مقدم جنگ اقتصادی به ایفای نقش بپردازند.

رییس سازمان حراست کل کشور با بیان اینکه قشم دارای ظرفیت‌های اقتصادی در حوزه‌های مختلف است، تصریح کرد: برای استفاده از فرصت‌های بی بدیل و بی نظیر قشم نیازمند هدف گذاری و برنامه ریزی دقیق و صحیح در عرصه‌های مختلف اقتصادی، گردشگری و فرهنگی هستیم.

به گفته حجتی؛ با توجه به اعتمادسوزی صورت گرفته در دوره‌های گذشته، منطقه آزاد قشم باید با جدیت و با سرعت در حوزه اعتمادسازی و جبران برخی سوءتدبیر‌ها اقدام کند.

وی تاکید کرد: سالم سازی و ایمن سازی ساختار‌ها و فرآیند‌ها می‌تواند بستر را برای مقابله با فساد فراهم کرده و زمینه ساز و تقویت کننده رشد و توسعه منطقه باشد.

رییس سازمان حراست کل کشور افزود: امروز خط مقدم مقابله با دشمنان کشور، جنگ اقتصادی است و برای پیروزی در این میدان باید با در نظر گرفتن راهبرد‌های اقتصاد مقاومتی، فضای مناسب جهت تولید، اشتغال، ایجاد ثروت و رفاه را فراهم کنیم.

حجتی در پایان خاطرنشان کرد: جزیره زیبای قشم دارای ظرفیت‌های بی نظیر در حوزه‌های مختلف نفت و انرژی، گردشگری و... است و با توجه به موقعیت جغرافیایی استراتژیک در تنگه هرمز و دسترسی آسان به آب‌های بین المللی و بازار کشور‌های همسایه می‌تواند نقش مهمی در آینده اقتصاد کشور ایفا کند.

براساس این گزارش، مدیرکل اداره اطلاعات استان هرمزگان و مهدی فتحیان نسب، مدیرکل دفتر مرکزی حراست دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور نیز به بیان نکاتی پرداختند.

در پایان این مراسم از زحمات مهدی حسنی سرپرست اداره کل حراست سازمان منطقه آزاد قشم تقدیر شد و کوروش قاسمی به عنوان مدیرکل جدید حراست این سازمان معرفی گردید.

منبع: منطقه آزاد قشم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ دل سهراب بختیاری زاده با استقلال است

عکس/ تیپ تینیجری فاطمه معتمد‌آریا ۴۴ سال پیش با شلوار پیش بندی و کلاه خاص

عکس/ قابی احساسی از ابی و دخترش ۵۳ سال پیش در یک رستوران

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ ژست عاشقانه حمیرا و پرویز یاحقی ۵۳ سال پیش با استایل اروپایی

عکس/ خنده‌های از ته دل بهاره رهنما و دخترش پریا در پشت دیوار

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ چهره شوکه کننده نوید محمدزاده با تیپ اجق وجق در دیدار با بهمن مفید

عکس/ تمام بازیکنان مشترک استقلال و پرسپولیس

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

نباید با استیضاح وزیر اقتصاد، سیاسی برخورد کرد/ اثرات منفی پول‌های زیاد و بی‌برنامه‌ در دولت گذشته امروز مشخص شده است

بهترین رژیم غذایی برای بهبود سرطان پروستات

روش‌های خانگی بجای بوتاکس؟

دمای تهران زیر صفر شد

خیال استقلال از رونالدو و مانه راحت شد

ترامپ: در صورت صلح، روسیه به اوکراین حمله نخواهد کرد

تعطیلی بخش‌های بستری بیمارستان‌ها در نوروز تعیین و تکلیف شد

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش تصادفات

واکنش حماس به عملیات جنوب حیفا

یاغی پرسپولیس: بردن دربی لذت بخش است

بحث پزشکیان با امام جمعه اسلامشهر

صحبت‌های جالب رضاییان پس از دربی؛ قول رامین به هواداران استقلال

عکس/ پوستر AFC پس از دربی؛ Tehran is RED

کارشناس داوری دربی ۱۰۵؛ پنالتی استقلال سوخت؟

فیلم/لحظاتی از شادی و غم بعد از سوت پایان دربی ۱٠۵

فیلم/بوژوویچ: استقلال در دربی سزاوار باخت نبود

فیلم/هوادار ناراحت استقلال روی سکوی‌های ورزشگاه بعد از سوت پایان بازی

عالیشاه: یک فینال را بردیم، ۹ تا باقی مانده است

عکس/خوشحالی عابدزاده از برد پرسپولیس در دربی

علی علیپور به رکورد هاشمی‌نسب رسید

فیلم/گل دوم پرسپولیس به استقلال توسط علی علیپور

کارتال دربی تهران را هم برد؛ پرسپولیس دبل کرد و به کورس برگشت!

اوجالان رئیس پ‌ک‌ک: این گروه باید خود را منحل کند

حسینی باید اخراج می‌شد!

کری‌خوانی اسکوچیچ پس از تساوی

اعتراض سریع استقلال به پنالتی دربی: آفساید به نظر می‌رسید!

فیلم/ گل اول پرسپولیس

عالیشاه پنالتی‌زن پرسپولیس را عوض کرد

برد یک نیمه‌ای پرسپولیس در دربی؛ استقلال باز هم پنالتی داد

تصویر جالب از پرتماشاگرترین دربی پایتخت

پزشکیان: از قطعی برق و گاز عذرخواهی می‌کنم

فیروز کریمی: پیشنهاد استقلال را رد کردم

عکس/ رامین رضاییان به سمت نیمکت پرسپولیس رفت

نوشته جالب هوادار پرسپولیس برای سروش رفیعی

پوتین: اولین ارتباطات ما با دولت آمریکا، امید‌هایی را منعکس می‌کند

واکنش کفاشیان به ائتلاف با عابدینی علیه تاج

مرگ مشکوک بازیگر معروف و همسرش

رشد چشمگیر مجتمع تبریز بیمه معلم در رشته‌های اموال، اشخاص و عمر

واحد پول چه کشورهایی پوند است؟

سرمایه‌گذاری مولد؛ سود فردی، رشد جمعی

ماجرای مرگ تلخ ۱۹ ورزشکار ایرانی به خاطر گازگرفتگی

آیا تغذیه سالم در بارداری بر هوش نوزاد اثر دارد؟

جاذبه‌های گردشگری پارک طالقانی تهران

قیمت گوشت امروز چهارشنبه ۸ اسفند اعلام شد

آشنایی با خواص شگفت‌انگیز کنجد برای سلامتی

ساعت کاری اصناف در ماه رمضان و شب عید کاهش نمی‌یابد

عمر مفید باتری ماشین؛ از کجا بفهمیم وقت تعویض باتری رسیده است؟

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می‌شود؟

اینفوگرافی/ قدرتمندترین پاسپورت‌ها در سال ۲۰۲۵

فیلم/ مسعود فراستی: هر غلطی که دلم بخواهد می‌کنم