تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸

ایجاد مرکز نوآوری در حوزه صنعت غذا

با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پیگیری کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان «مرکز نوآوری در حوزه صنعت غذا» ایجاد شد.
1433827340146_97325-th3
اقتصاد24- علیرضا کریمی وثیق، رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان درباره ایجاد «مرکز نوآوری صنعت غذا» گفت: این مرکز با حمایت معاونت علمی و فناوری و پیگیری و مساعدت کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان در انستیتو تغذیه کشور ایجاد شد تا بستری برای رشد فعالیت‌های استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه باشد.

وی در ادامه افزود: استارتاپ‌ها و شرکت‌ها با حضور در این مرکز، ضمن کسب مهارتهای لازم و توانمندسازی می‌توانند فعالیت‌های تحقیقاتی خود را رشد و توسعه دهند و با تبدیل شدن به شرکت دانش‌بنیان، آماده حضور در بازار اقتصادی شوند.

کریمی همچنین یادآور شد: در راستای اهداف این کانون، «مرکز نوآوری» دیگری در این حوزه توسط کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان و بر اساس تفاهم‌نامه مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک ایجاد خواهد شد. این مرکز با توجه به ظرفیت‌های خود، استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان را تا مرحله تولید نیمه‌صنعتی مورد حمایت قرار خواهد داد.

رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان با اشاره به راه‌اندازی دانشگاه علمی و کاربردی "کانون علوم و فناوری نوین غلات" گفت: در راستای توسعه منابع انسانی نوآور و ارتقای دانش علمی در زمینه صنعت و بازار، راه‌اندازی دانشگاه علمی کاربردی"کانون علوم و فناوری نوین غلات" توسط کانون در حال پیگیری است. این کانون با رویکرد ایجاد تعامل هر چه بیشتر بین تمامی حوزه‌های علمی و آموزشی، تولیدی، خدماتی، رسانه‌ای و غیره (اعم از دولتی و غیر دولتی)، با همکاری شرکت بازرگانی دولتی ایران و کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران و نیز همیاری تخصصی و علمی مرکز پژوهش های غلات و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، مبادرت به برنامه‌ریزی و برگزاری دوره‌های آموزشی با اعطای گواهینامه کرده است.

برنامه‌های آینده کانون

کریمی خاطرنشان کرد: مشارکت با بخش دولتی در جهت اصلاح ساختار کشت گندم با رویکرد کاهش واریته‌های گندم و برقراری نظام کشت بر اساس سفارش مشتری، تبیین استراتژی نحوه خرید تضمینی گندم با جهت‌گیری واگذاری به بخش خصوصی، همکاری فنی و تخصصی و مشارکت در تدوین و تهیه استانداردها، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های حوزه‌های ذیربط جهت ارتقای سطح کیفی محصول و ایجاد تمهیدات و همکاری‌های لازم جهت برگزاری نمایشگاه‌ها و سمینارهای تخصصی و تجاری در راستای رونق‌بخشی به فضای کسب‌وکار از جمله برنامه‌ها و چشم‌اندازهای کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان است.

رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان همچنین به برنامه‌ریزی جهت ارتقای سطح مهارت‌آموزی منابع انسانی اشاره کرد و گفت: به منظور تقویت تخصصی و کاردانی بخش خصوصی و صنفی در حوزه‌های ذیربط، همکاری در برقراری فعالیت‌های ایده‌پرداز (استارتاپ) و بهره‌گیری از ایده‌های نو، مشارکت در اقدامات فرهنگ ساز و آگاه‌سازی عمومی با رویکرد اصلاح الگوهای مصرف با تکنیک‌های فناورانه و برنامه‌ریزی بنیادی در ایجاد فضاهای مناسب برای بهره‌گیری بخش‌های خصوصی و صنفی از تجهیزات و ماشین آلات ساخت ایران، از دیگر برنامه‌ها و چشم‌اندازهای این کانون است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار