تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۲۷ دی ۱۴۰۰

این نوشیدنی شگفت انگیز مرگ را از شما دور می‌کند

سکته مغزی اسکمی و هموراژیک تا حد زیادی خطر مرگ و میر را بالا می‌برد.اما پژوهشگران بر این باورند که مصرف یک نوشیدنی سرشار از آنتی اکسیدان‌های قدرتمند می‌تواند خطر مرگ ناشی از سکته را تا ۶۲ درصد کاهش دهد.

تاثیر چای سبز بر سکته مغزی

اقتصاد ۲۴- محققان می‌گویند با نوشیدن مقدار مجاز چای سبز می‌توانید از بروز برخی بیماری‌ها پیشگیری و خطر مرگ را کاهش دهید.

محققان به تازگی اعلام کردند که نوشیدن چای سبز در طول روز که سرشار از آنتی اکسیدان است، می‌تواند خطر مرگ را تا ۶۲ درصد کاهش دهد.

سکته مغزی اسکمی و هموراژیک تا حد زیادی خطر مرگ و میر را بالا می‌برد. در بیشتر موارد، زمانی که لخته خون داخل یکی از عروق مغزی ایجاد می‌شود، سکته رخ می‌دهد. اما پژوهشگران بر این باورند که مصرف یک نوشیدنی سرشار از آنتی اکسیدان‌های قدرتمند می‌تواند خطر مرگ ناشی از سکته را تا ۶۲ درصد کاهش دهد.

از آنجایی که سکته مغزی یکی از مهم‌ترین علل مرگ و میر و معلولیت در دنیا به شمار می‌رود، یکی از هولناک‌ترین بیماری‌ها نیز محسوب می‌شود. اما محققان ژاپنی دریافتند که مصرف یک نوشیدنی می‌تواند به کاهش خطر سکته کمک کند.


بیشتر بخوانید: خواص برگ بو


حدود یک چهارم از تمام موارد سکته در افراد زیر ۶۵ سال و در مبتلایان به فشار خون یا کلسترول خون بالا ایجاد می‌شود. زمانی که فشار خون به آستانه خود می‌رسد، خطر ایجاد لخته خونی افزایش می‌یابد که خونرسانی به مغز را مختل می‌کند. از سوی دیگر، کلسترول بالا نیز منجر به تشکیل پلاک‌هایی در عروق خونی می‌شود که ممکن است باعث تخریب عروق خونی منتهی به مغز شود.

محققان ژاپنی دریافتند افرادی که روزانه دست کم ۷ فنجان چای سبز می‌نوشند، در مقایسه با افرادی که این عادت را ندارند، ۶۲ درصد کم‌تر در معرض خطر مرگ قرار دارند. یکی از رموز سالم بودن این نوشیدنی به این دلیل است که ژاپنی‌ها چای سبز را همراه با آب و بدون افزودن شکر مصرف می‌کنند.

محققان، سبک زندگی، سابقه پزشکی و رژیم غذایی آن‌ها از جمله مصرف چای و قهوه را افراد مورد بررسی قرار دادند. به گفته آنها، مصرف مقادیر بالاتری چای سبز همراه با مصرف زیاد ماهی، میوه‌ها و لوبیای سویا جزء تغذیه سالم محسوب می‌شود.

آن‌ها بر این باورند که مصرف چای سبز به طور قابل توجهی میزان فشار سیستولیک و کلسترول LDL را کاهش می‌دهد. هنوز دقیقا مشخص نیست که کدام بخش از چای سبز می‌تواند تا این اندازه مفید باشد، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که موادی، چون پلی فنول‌ها شامل کاتچین‌ها و اپی کاتچین‌ها برای سلامت بسیار مفید هستند.

فرضیه‌ها نشان می‌دهد کاتچین‌ها حاوی مولکول‌هایی در چای سبز است که از بروز بیماری‌های عروقی مانند سکته جلوگیری می‌کند. چای سبز حاوی اثرات آنتی اکسیدان و ضدالتهابی بالایی است و می‌تواند مانع از آغاز موقعیت هایی، چون فشار خون بالا شود.

تحقیقات حاکی از آن است افرادی که چای و قهوه مصرف می‌کنند، کم‌تر در معرض خطر دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی قرار می‌گیرند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار