تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰
در ۱۰ ماه سال ۱۴۰۰ اعلام شد

نمره کیفیت انواع نان سنتی چقدر است؟

  رئیس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طی ۱۰ ما سال از جاری ۹۷۹۶ نمونه انواع نان سنتی مورد بررسی قرار گرفته است که متوسط کیفیت این نوع نان‌ها ۸۶.۱ درصد گزارش شده و در محدوده کیفیت خوب قرار دارد.

نان سنتی

 اقتصاد ۲۴- حیدر علی نصر افزود: در سنجش کیفیت انواع نان سنتی که از نمونه نان‌ها در سرتاسر کشور به دست آمده است، میانگین کیفیت نان سنگک ۸۸ درصد، نان بربری ۸۸، نان تافتون ۸۲ و نان لواش 87 برای 10 ماه از سال گزارش است.

نصر خاطرنشان کرد: اعداد به دست آمده از سنجش کیفیت انواع نان سنتی محدوده کیفیت خوب را نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: کیفیت انواع نان تولیدی در سال‌جاری نسبت به سال گذشته، روند ثابتی را طی کرده است.


بیشتربخوانید:چرا نانوایی‌ها تعطیل می‌شوند؟ / در توزیع آرد نان کمبودی نیست / افزایش ۱۵ برابری نرخ نان با آزاد سازی قیمت


رئیس مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران همچنین از آزمایش 9191 نمونه PH نان سنگک، بربری، تافتون و لواش در کشور خبر داد.

وی گفت میانگین PH ۴ سنگک 5.6 نان بربری 5.7 و میانگین نان تافتون و لواش هر کدام ۶ درصد بوده است و استاندارد آن در محدوده اعداد 5 و 6 قرار دارد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار