تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰
امروز صورت گرفت:

کلنگ بوستان شهدای قشم به زمین خورد

همزمان با مناسبت روز پاسدار و روز ملی درختکاری (۱۵ اسفندماه) با حضورافشار فتح الهی، سرپرست منطقه آزاد قشم، حجت الاسلام غلامرضا حاجبی، امام جمعه شهرستان قشم، رضا صفایی، رییس دادگستری و جمعی از معاونان و مدیران شهرستان و سازمان کلنگ احداث بوستان شهدای قشم به زمین خورد.

منطقه آزاد قشم

اقتصاد۲۴- این بوستان به مساحت ۱۷۰۰ مترمربع بنابه ضرورت افزایش سرانه فضا‌های سبز شهری، ایجاد محیط آرام برای استفاده خانواده ها، ارتقای نشاط اجتماعی و بهبود وضعیت محیطی شهرک بوستان در این منطقه احداث می‌شود.


بیشتر بخوانید: آغاز به کار دومین درمانگاه صحرایی فوق تخصصی دندانپزشکی در جزیره قشم


در مراسم کلنگ زنی احداث بوستان شهدای قشم با هدف اشاعه فرهنگ غرس نهال در طبیعت، ۲۰ اصله نهال مثمر (درختان نارنج، لیمو و...) به منظور زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر شهرستان قشم با حضور خانواده‌های شهدا و ایثارگران در بوستان شهدای قشم کاشته شد.
گفتنی است، این پروژه در کنار سایر پروژه‌های پیش بینی شده در حوزه فضای سبز شهری، ورزشی و تفریحی می‌تواند فضای مطلوبی را برای شهروندان قشم ایجاد نماید.

منبع: فرینا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار