تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۰

آلمان مقر حزب الله را بست

روزنامه اورشلیم پست امروز (شنبه) گزارش داد که مرکز "المصطفی" وابسته به حزب الله لبنان در شهر برمن آلمان بسته شده است.

مقر حزب الله در آلمان

اقتصاد۲۴- اورشلیم پست از اولریس موریر، عضو مجلس سنا در برمن نقل کرد که مرکز المصطفی یک نهادی است که "ترویج دهنده اقدامات خشونت آمیز یا اقدامات متناقض با قانون بین الملل همچون تروریسم علیه اسرائیل است".

وی گفت که همچنین مشخص شده که کتاب‌ها و نوشته‌های ضد اسرائیلی در مقر این مرکز وجود داشته است.

ممنوعیت این مرکز وابسته به حزب الله به معنای ممنوعیت استفاده از پوستر‌های این انجمن در مکان‌های عمومی یا در نشست‌ها یا در نوشته‌ها یا در تصویر و صوت و نیز توقف فعالیت‌های آن و بستن این مرکز است.

در ماه مه ۲۰۲۱ دولت آلمان سه انجمن نزدیک به حزب الله را ممنوع الفعالیت کرد.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار