تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱

راهکار جدید برای جلوگیری از سرقت سنگ قبر

مدیر عامل سازمان بهشت حضرت زهرا (س) گفت: برای جلوگیری از دزدی در بزرگترین قبرستان تهران علاوه بر افزایش نظارت شبانه‌روزی نیرو‌های دژبان و انضباط شهری و افزایش تعداد دوربین‌های مداربسته، شهردار شب نیز دایر شده است.

راهکار جدید برای جلوگیری از سرقت سنگ قبر

اقتصاد۲۴- مدیر عامل سازمان بهشت حضرت زهرا (س) گفت: برای جلوگیری از دزدی در بزرگترین قبرستان تهران علاوه بر افزایش نظارت شبانه‌روزی نیرو‌های دژبان و انضباط شهری و افزایش تعداد دوربین‌های مداربسته، شهردار شب نیز دایر شده است.

سعید غضنفری درباره دزدی‌های اخیر در این قبرستان توضیح داد: ماموریت انتظامات سنگ، تنها در زمینه نظارت بر نصب سنگ‌ها و جلوگیری از نصب سنگ‌های غیرقانونی بوده است البته که در این مدت آموزش دژبان‌ها را نیز در دستور کار داشتیم.


بیشتر بخوانید: قیمت گرانترین قبر در سال ۱۴۰۰ چند بود؟


او ادامه داد: با آموزش دژبان و کنترل بیشتر، از تعدد دزدی‌ها در ماه‌های اخیر جلوگیری شده است. همچنین علاوه بر افزایش نظارت شبانه‌روزی نیرو‌های دژبان و انضباط شهری و افزایش تعداد دوربین‌های مداربسته در بهشت حضرت زهرا (س) شهردار شب نیز دایر شده است تا جلوی وقوع این دست اقدامات در این مکان گرفته شود.

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا گفت:، اما با توجه به مساحت بالای بهشت زهرا که ۵۵۰ هکتار است و همچنین محدودیت نیروی انسانی وقوع چنین اتفاقاتی دور از انتظار نیست.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار