تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱

پروژه جنجالی پتروشیمی میانکاله متوقف شد

سرپرست معاونت محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست ایران از توقف اجرای پروژه پتروشیمی میانکاله خبر داد.

پروژه جنجالی پتروشیمی میانکاله متوقف شد

اقتصاد۲۴- سرپرست معاونت محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست ایران از توقف اجرای پروژه پتروشیمی میانکاله خبر داد.
مسعود عالیخانی در نامه‌ای به مدیرعامل شرکت پتروشیمی امیرآباد مازنداران صدور مجوز این پروژه را منوط به انجام مطالعات تکمیلی و تأیید سازمان محیط زیست کرده است.
طرح احداث پتروشیمی در نزدیکی پناهگاه حیات وحش میانکاله که «بهشت پرندگان» لقب گرفته و تالاب آن ثبت جهانی شده، مدت‌هاست با اعتراض ساکنان محلی و فعالان محیط زیست روبروست.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار