اقتصاد۲۴- سعید جعفری با اشاره به روند حرکت بازار سرمایه در دو سال اخیر اظهار کرد: در چند ماه اخیر نیز بازار نگرانیهایی داشت که از جمله آن میتوان به نگرانی سرمایه گذاران از ریزش شدید قیمت دلار، بحث بودجه در بهمن ماه و بحث افزایش شدید نرخ خوراک پتروشیمی و نرخ گاز صنایع فولادی در دی ماه گذشته اشاره کرد که با برطرف شدن این نگرانیها از اسفند سال گذشته، سرمایه گذاران در طرف تقاضا و خریدار ظاهر شدند که باعث شد رشد ملایمی در بازار شاهد باشیم.
وی ادامه داد: این روند در کوتاه مدت و تا فصل مجامع، یعنی تیرماه ادامه خواهد داشت؛ چراکه در تیرماه شرکتها سود نقدی تقسیم میکنند و طرف تقاضا قویتر خواهد بود. البته احتمال اینکه در دو هفته آینده رشد بازارشیب کم تری نسبت به دوماه گذشته داشته باشد وجود دارد، اما به طور کلی فکر میکنم همچنان در مجموع تا تیرماه روند بازار صعودی باشد. از طرف دیگر به طور ویژه اگر گزارشهای سه ماهه منتشر شود، در صنایع پتروشیمی، فراوردههای نفتی و فلزات گزارشهای مناسبی خواهد بود که باعث میشود بازار روند صعودی نسبتا ملایمی را تجربه کند.
بیشتر بخوانید: افزایش تقاضا در بورس و اوج گیری نسبی پالایشیها
این کارشناس بازار سرمایه در ادامه با تاکید بر اینکه اعتماد به بازار سرمایه هنوز مانند قبل از سال ۱۳۹۸ نشده است، اظهار کرد: یکی از دلایل دیگر رشد بازار، افزایش انتظارات تورمی در جامعه است که باعث شده سهام به عنوان یک دارایی ضد تورمی مورد اقبال قرار گیرد. البته این نگرانی همچنان وجود دارد که با توجه به اینکه دولت شرایط مالی سختی دارد همچنان در سود شرکتها دست ببرد و به همین دلیل رشد شارپی در بازار نداریم.