تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱
تصاویر جدید و هشدارآمیز از سد کرخه

کاهش بیش از ۶۰ درصدی ذخیره آب در بزرگ‌ترین سد ایران

حجم آب موجود در سد کرخه به حدود یک میلیارد مترمکعب رسیده که نسبت به زمان مشابه سال قبل بیش از ۶۰ درصد کاهش داشته است.

سد کرخه

اقتصاد۲۴- سد کرخه با ظرفیت مخزن حدود ۷.۳ میلیارد مترمکعب، بزرگترین سد مخزنی ایران و یکی از مهم‌ترین منابع تأمین آب شرب و کشاورزی خوزستان است؛ اما این سد بزرگ اکنون با افت شدید ذخایر آبی مواجه شده است.
ورودی آب به سد کرخه از ابتدای سال آبی جاری تاکنون، نسبت به میانگین بلند مدت حدود ۶۰ درصد کاهش داشته و ارتفاع آب در پشت سد به تراز ۱۸۰ متر رسیده که ۶ متر از تراز ورودی آب به نیروگاه‌ها نیز پایین‌تر است؛ از این رو نیروگاه برق‌آبی سد کرخه از مدار خارج شده است.
حجم آب موجود در سد کرخه به حدود یک میلیارد مترمکعب رسیده که نسبت به زمان مشابه سال قبل، یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون مترمکعب کاهش داشته است.

 سد کرخه

کاهش بیش از ۶۰ درصدی ذخیره آب در بزرگ‌ترین سد ایران

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار