تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

حمله سپاه به مواضع گروه‌های تروریستی در اربیل

نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز مقر گروهک‌های تروریستی در شهر اربیل عراق با تسلیحات توپخانه‌ای هدف قرار داد.

حمله سپاه به مواضع گروه‌های تروریستی در اربیل

اقتصاد۲۴- نیروی زمینی سپاه پاسداران صبح امروز مواضع گروه‌های تروریستی در اربیل را با حملات توپخانه‌ای در هم کوبید.

هنوز آمار تلفات و خسارات این حملات گزارش نشده‌است.

اسفندماه سال گذشته نیز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مقر موساد در شهر اربیل عراق را با موشک‌های نقطه زن مورد هدف قرار داد.


بیشتر بخوانید: آیا اروپا، برجام را نجات خواهد داد؟


نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بار‌ها هشدار داده‌اند که هرگز حضور و فعالیت گروهک‌های تروریستی در جدار مرز‌های شمالغرب کشور را بر نمی‌تابند و در صورت فعالیت‌های ضد امنیتی، پاسخ‌های محکم و کوبنده‌ای به آن‌ها خواهند داد.

پیش از این نیز نیروی زمینی سپاه در چند مقطع به مقر‌های گروهک‌های تروریستی ازجمله حزب دموکرات در اقلیم شمال عراق حمله کرده بود.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار