تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱
چرا افزایش مستمری بازنشستگان بازهم تصویب نشد

«سنت شکنی» هیات دولت

حسن ایزدان از عدم تصویب افزایش مستمری بازنشستگان کارگری انتقاد کرد.

مستمری بگیران
اقتصاد۲۴- ظاهراً در نشست امروز (بیست و هشتم اردیبهشت) بازهم مصوبه افزایش مستمری بازنشستگان کارگری در هیات دولت به تصویب نرسید؛ حسن ایزدان (بازرس کانون بازنشستگان کارگری تهران) با انتقاد از این تاخیر می‌گوید: دلایل تاخیر دولت برای ما روشن نیست، اما این تاخیر طولانی در شرایط فعلی اقتصادی، موجب نارضایتی و نگرانی بازنشستگان شده است.

وی با بیان اینکه اجرای ماده ۹۶ و ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی حق قانونی بازنشستگان کارگری است؛ می‌گوید: وقتی افزایش مستمری بازنشستگان به تایید مدیرعامل و هیات مدیره سازمان رسیده و توسط وزیر کار به هیات دولت ارائه شده، چرا کارشناسان دولت برای امضای آن بهانه‌تراشی می‌کنند و حدود ۱۲ میلیون نفر از جمعیت کشور را دچار نگرانی می‌سازند؟

ایزدان اضافه می‌کند: وزیر محترم کار و مدیرعامل سازمان تاکید دارند که مصوبه اجرا شود؛ هیات دولت باید هرچه زودتر این مصوبه را امضا و برای اجرا ابلاغ کند؛ سازمان تامین اجتماعی نهادی دولتی نیست که دولتی‌ها در مورد افزایش مستمری بازنشستگان آن تصمیم بگیرند؛ افزایش حقوق بازنشستگان به اندازه‌ی شاغلان، یک حق قانونی است؛ چرا امسال برخلاف سال‌های قبل، حق قانونی بازنشستگان کارگری به رسمیت شناخته نمی‌شود؟

این فعال صنفی بازنشستگان در پایان تاکید می‌کند: از هیات دولت می‌خواهیم سنت‌شکنی نکند و پیشنهاد سازمان را که مطابق مصوبه شورایعالی کار است، سریعتر تصویب و برای اجرا ابلاغ نماید.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار