تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸

سعودی‌‌ها خواهان میزبانی از تیم‌ های ایرانی!

پس از چهار سال از تصمیم عجیب عربستان برای برگزاری بازی مقابل تیم‌های ایرانی در زمین‌های بی‌طرف، به نظر می‌رسد مردم این کشور این اتفاق را بی‌فایده می‌دانند.
لیگ+برتر
اقتصاد24 - از چهار سال پیش تا امروز، تیم‌های عربستانی از بازی در ورزشگاه‌های ایران امتناع می‌کنند. با کسب نتایج متفاوت، در نهایت سعید الحارثی، خبرنگار عربستانی در صفحه توییتر خود نظرسنجی جدیدی را قرار داد تا رضایت مردم کشورش را از این تصمیم جویا شود. او از دنبال‌کنندگان خود پرسید ترجیح می‌دهند تیم‌های عربستانی در کدام کشور به مصاف رقبای ایرانی بروند.



از مجموعه بیش از 3800 کاربری که در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند، 36 درصد ترجیح می‌دهند تیم‌های عربستانی در زمین حریفان ایرانی راهی مسابقه شوند. ۳۴ درصد از کاربران هم‌چنان امارات را گزینه مناسبی می‌دانند و سایرین هم خواهان میزبانی عمان، کویت و بحرین هستند. به نظر می‌رسد عربستانی‌ها از بازی در زمین بی طرف خسته شده‌اند.

منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار