تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱

وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در نقاط مختلف کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از رگبار باران و خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در نقاط مختلف کشور خبر داد.

وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک

اقتصاد۲۴- صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز (۱۷ خرداد) در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در بخش‌هایی از استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، گیلان، مازندران، ارتفاعات و دامنه‌های البرز در استان‌های قزوین، البرز، تهران، سمنان، زاگرس مرکزی و بخش‌هایی از مرکز، رگبار و رعد و برق، وزش باد گاهی وزش باد شدید موقت همراه با گردوخاک رخ خواهد داد.

وی ادامه داد:چهارشنبه (۱۸ خرداد) برای استان‌های خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، ارتفاعات شرقی البرز و طی روز‌های پنجشنبه تا شنبه (۱۹ تا ۲۱ خرداد) برای شمال شرق، شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رگبار و رعد و برق، وزش باد گاهی وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود. امروز در برخی مناطق غرب و جنوب غرب کشور وزش باد و پدیده گردوخاک رخ خواهد داد.

به گفته ضیاییان روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه علاوه بر این مناطق در برخی ساعات برای استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز شامل قزوین، البرز، تهران، سمنان و همچنین استان‌های مرکزی و قم نیز وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. طی سه روز آینده در شرق کشور به‌ویژه منطقه زابل وزش باد شدید، خیزش گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و دید افقی انتظار می‌رود.

وی افزود: دریای خزر طی دو روز آینده و از اواخر وقت پنجشنبه و روز جمعه خلیج فارس مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۸ خرداد) کمی ابری تا نیمه‌ابری در بعد از ظهر وزش باد شدید با احتمال خیزش گرد و خاک و بارش پراکنده با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۱۹ خرداد) صاف تا کمی ابری و در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱۷ و ۱۸ خرداد) اهواز با دمای ۴۸ و ۴۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار