تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱

خواننده زن ایرانی، عطر خودش را عرضه کرد! +عکس

گوگوش راه و رسم «رسانه» و سلبریتی بودن را بلد است، او البته خواننده خوبی‌ست و کارنامه درخشانی دارد اما فراتر از هر چیزی او یک سلبریتی به تمام معناست.

خواننده زن ایرانی، عطر خودش را عرضه کرد!

اقتصاد۲۴- می‌داند کِی و کجا چه تصمیمی بگیرد، مصاحبه به موقع، وایرال شدن تا حد مملو و سرریز و چندی بعد رونمایی از یک عطر! او ورود به موقع را بلد است و حالا از پس روایتی که مقابل دوربین تعریف کرده، «عطر»ش را عرضه می‌کند. خانم سلبریتی البته که استاد بازاریابی هم هست بی‌گمان.

خواننده زن ایرانی، عطر خودش را عرضه کرد!


بیشتر بخوانید: تولد ۴۵ سالگی مهناز افشار در آلمان +عکس


کما این که رونمایی از عطر را همین داخلی‌ها هم انجام داده‌اند و اصلا رفتار متداولی‌ست در میان آدم‌های مشهور، مثلا عطر لیلا حاتمی هم داشتیم و اما خب میان آن ستاره محجوب و حتی منزوی و این ستاره رسانه‌شناس تفاوت از زمین تا آسمان است، یعنی «بازار» معمولا دومی را می‌پسندد، کسی که خودش را در چشم و ذهن مخاطب فرو می‌کند و پس لزوما می‌تواند مورد جذاب‌تری برای فروش هر چه که به آن منتسب است، باشد.

سلبریتی‌های دیگری هم پیش از این عطری با نام خود به تولید و فروش رسانده‌اند.

منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار