تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸

کارشناس تلویزیون: برخی در صداوسیما با ضد انقلاب همکاری دارند

کیهان نوشت: یک معلم قرآن شناخته شده، در نامه‌ای به رئیس‌ صدا و سیما نسبت به نوع اسوه‌سازی در صدا و سیما انتقاد کرد.
ابوالفضل بهرامپور
اقتصاد24 - استاد ابوالفضل بهرامپور در نامه خود خطاب به دکتر علی عسکری آورده است: «برخی از کسانی که در صدا و سیما، این‌اشخاص (بازیگران و ورزشکاران) را اسوه معرفی می‌کنند، با ضد انقلاب‌های پشت صحنه، همکاری دارند و البته جاهل هم نیستند.»

استاد بهرامپور در بخش دیگری از نامه خود تاکید می‌کند: «سیمای جمهوری اسلامی، فرهنگ اسلامی و عقاید دینی و تاریخ اسلام را به مردم می‌آموزد و سریال‌های مفید و تفسیر و پاسخ به سئوالات دارد ولی نسبت به کل ظرفیت صدا و سیما قلیل است».

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار