تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱

برادران لیلا رسما توقیف شد

سازمان سینمایی:‌برغم تاکید و تذکرات لازم برای رعایت قانون و با علم و آگاهی تهیه‌کننده و کارگردان نسبت به تبعات هرگونه تخلف، متاسفانه فیلم مذکور بدون هیچگونه همکاری و انجام اصلاحاتی در جشنواره کن به نمایش در آمد.

برادران لیلا

اقتصاد۲۴-ایسنا نوشت:  سازمان سینمایی اعلام کرد: پروانه نمایش فیلم سینمایی "برادران لیلا" به دلیل تخلفات و سرپیچی از مقررات از سوی تهیه‌کننده و کارگردان آن صادر نمی‌شود.

اداره نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پروانه نمایش فیلم سینمایی"برادران لیلا" به دلیل تخلفات و سرپیچی از مقررات صادر نمی‌شود.

متن اطلاعیه اداره کل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم به این شرح است:


بیشتر بخوانید:تکلیف فیلم های توقیفی چه خواهد شد؟


«فیلم سینمایی "برادران لیلا" به کارگردانی سعید روستایی بدون طی کردن تشریفات و روند قانونی برای جشنواره فیلم کن ارسال شده بود. از آن جایی که این فیلم بدون اخذ پروانه نمایش و بی‌توجه به مقررات و برخلاف آئین نامه حضور آثار در محافل و جشنواره‌های بین‌المللی که طبق (ماده پنج آیین نامه نظارت بر نمایش فیلم، اسلاید، ویدیو و صدور پروانه نمایش آن‌ها) و علیرغم تاکید مسئولین سازمان سینمایی مبنی بر ضرورت تبعیت از قوانین و مقررات، به جشنواره کن ارسال شده بود معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی با هدف مساعدت، تسهیل و تصحیح حضور و حل مشکل فیلم از تهیه‌کننده و کارگردان آن خواست تا طی جلساتی وضعیت و شرایط فیلم و فرایند آن را بررسی نمایند.

با همکاری تهیه‌کنندگان فیلم " برادران لیلا" در سازمان سینمایی مورد بازبینی قرار گرفت و در راستای کمک به فیلم با ملحوظ داشتن اهمیت حضور بین‌المللی محصولی از سینمای ایران، تصمیم و توافق بر این شد تهیه‌کننده و کارگردان برای دریافت پروانه نمایش جهت ارائه نسخه نهایی در جشنواره کن، موارد و اصلاحات لازم را که بخشی از آن‌ها حتی در فیلمنامه مصوب شورای پروانه ساخت نیز وجود نداشته اعمال نمایند که این مهم حتی در یک مورد از موارد اعلامی محقق نشد.

برغم تاکید و تذکرات لازم برای رعایت قانون و با علم و آگاهی تهیه‌کننده و کارگردان نسبت به تبعات هرگونه تخلف، متاسفانه فیلم مذکور بدون هیچگونه همکاری و انجام اصلاحاتی در جشنواره کن به نمایش در آمد.

چنانکه عوامل اصلی فیلم با اصرار و ابرام بر ادامه مسیر اشتباه نشان دادند که اکران فیلم در جشنواره کن را بر نمایش در سالن‌های سینما و مخاطبان داخلی ترجیح می‌دهند.

از این رو، فیلم " برادران لیلا" به تاسی از اصل"قانون گرایی، استانداردسازی و عدالت محوری"و به دلیل تخلفات آگاهانه و رفتار مغایر با قوانین و مقرراتی چون: شرکت در جشنواره‌های خارجی بدون عبور از مجرای قانونی و اخذ پروانه نمایش، سرپیچی از مقررات و اصرار بر ارائه نسخه اصلاح نشده برغم تعهدات صورت گرفته و استمرار بر تخلف و مداومت بر آن حتی بعد از جشنواره کن و شرکت در جشنواره مونیخ و در نهایت اعلام رسمی کارگردان محترم مبنی بر عدم پذیرش اصلاح فیلم، این فیلم تا اطلاع ثانوی و تا رفع موانع ایجاد شده، صلاحیت اخذ پروانه نمایش را نخواهد داشت.»

جدیدترین فیلم سعید روستایی با بازی سعید پورصمیمی، ترانه علیدوستی، پیمان معادی، نوید محمدزاده، فرهاد اصلانی و... در جشنواره کن جایزه فیپرشی را دریافت کرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز /جدول

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت All-in-One اپل، MSI و لنوو امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ + جدول

قیمت سکه پارسیان امروز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ + جدول

واکنش فدراسیون فوتبال به خروج سه پرسپولیسی از اردوی امیدها

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ + جدول

جزئیات ساخت مسکن ۲۵ متری با قیمت یک میلیارد تومان علی رغم مخالفت دولت/ برنامه ریزی برای ساخت ۴۰ هزار واحد تمام مبله در تهران و البرز!

آشتی‌کنان نکونام و خطیر

فیلم/ دستگیری سارق باسابقه توسط مردم

پشت پرده ممنوعیت رجیستری آیفون چیست؟/ ممنوعیت‌ها به آیفون ۱۵ رسید/ مصرف‌کنندگان، قربانیان اصلی بازی ممنوعیت‌ها

اعلام جدیدترین ثبت نام سایپا ویژه مهر ۱۴۰۲ + لینک

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲ + جدول

تکذیب درخواست دولت اوکراین برای حمله به مراکز تولید پهپاد در ایران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

افغانستانی‌ها همه شغل‌ها را از ایرانی‌ها گرفته‌اند؟

اوضاع بازار اجاره در پاییز چگونه است؟

اولین عرضه اولیه بورس در پاییز اعلام شد

افزایش مجهول یک تراز؛ درآمد‌های کاغذی در بودجه ۱۴۰۲

عکس/کار عجیب علیرضا دبیر در یک عکس جنجالی شد!

حجاب با زور درست نمی‌شود

معمای پیچیده انتخابات در جریان اصولگرا؛ سهم می‌خواهم پس هستم

فیلم/ این سکانس پوست شیر باعث زایمان زودرس یک زن شد!

فیلم/ آخرین گل زنده‌یاد هادی نوروزی با لباس پرسپولیس

فیلم/ داغی که طلاق بر دل مریم مومن گذاشت

فیلم/روایت هولناک سرباز آذربایجانی از نحوه بریدن سر و گوش یک سرباز ارمنی!

فیلم/ غذا دادن به حیوانات وحشی با خرگوش زنده!

با جریمه نقدی ۲۴ میلیونی بی‌حجابی جمع می‌شود؟

فروش مستقیم خودرو آزاد شد؟

ابهامات تاکتیکی به معاملات آینده بورس سرایت می‌کند؟

قیمت جهانی طلا در سرازیری کاهش قیمت

دولت سیزدهم رکورد تغییرات کابینه را زد!

خیز دوباره دلار برای افزایش قیمت؟

آلودگی نفتی بلای جان دریای خزر

بی‌توجهی بازار طلا به کاهش ۵۰ دلاری انس جهانی

معیار‌های بهبود شرایط اقتصادی مردم کدامند؟

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

پیش‌بینی بورس امروز شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲