اقتصاد۲۴- دارای مواد نگهدارنده مضر| هیدروکسی آنیزول بوتیله (BHA) و t-butylhydroquinone (TBHQ مواد نگهدارنده اصلی هستند که به نودلهای فوری اضافه میشوند تا از گندیدگی جلوگیری کنند و آنها را برای مدت طولانی تری قابل استفاده نگه دارند. BHA به عنوان یک عامل سرطان زا برای انسان شناسایی شده و میتواند سیستم غدد درون ریز را مختل کند.
افزایش ابتلا به بیماری قلبی | نودلهای فوری سرشار از نمک و در نتیجه سرشار از سدیم هستند. سدیم اضافی با فشار خون بالا و درنتیجه بیماریهای قلبی و سکته مرتبط است. بر اساس مطالعهای که در سال ۲۰۱۴ در مجله آمریکایی Hypertension منتشر شد، مصرف زیاد سدیم در رژیم غذایی به عنوان یک عامل اصلی در نرخ بالای مرگ و میر شناخته میشود.
بیشتر بخوانید: این میوه عمرتان را زیاد میکند
کربوهیدراتهای فاقد مواد مغذی به شکل نشاسته است. کربوهیدراتها سطح قند خون را در بدن شما افزایش میدهند و در نتیجه خطر ابتلا به دیابت را بالا میبرند.
مصرف زیاد نودل فوری میتواند خطر قند اضافه در جریان خون را افزایش دهد. بدن شما به تدریج قند اضافی را به چربی تبدیل و آن را برای استفاده بعدی ذخیره میکند که این میتواند عامل چاقی باشد.
سندروم رستوران چینی| برخی از نودلهای فوری از MSG به عنوان یک عنصر در طعم دهندهها استفاده میکنند. دادههای بهداشت و تغذیه از ۱۰۹۵ بزرگ سال بالغ چینی که در طول سالهای ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۶ جمع آوری شده اند، نشان داد افزایش مصرف MSG در طول سال با اضافه وزن ارتباط دارد. اگر چه FDA معتقد است که MSG یک افزودنی امن است، اما آثار مضر آن هنوز در بین پژوهشگران مورد بحث است. از دهه ۱۹۶۰، افرادی که به طور منظم غذاهای آسیایی غنی از MSG مصرف میکردند، سردردهای شدید، بی حسی دهان و گردن، درد قفسه سینه و تعریق بیش از حد را گزارش کردند. این گروه از علایم در نهایت به عنوان «سندروم رستوران چینی» شناخته شده است.
منبع: جام جم