تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸

آسانژ به ۵۰ هفته حبس محکوم شد

موسس سایت افشاگر ویکی‌لیکس بابت نادیده گرفتن حکم یک دادگاه انگلیسی و پناه گرفتن در سفارتخانه اکوادور در لندن به ۵۰ هفته حبس محکوم شد.
جولیان آسانژ
اقتصاد24 - جولیان آسانژ، موسس سایت افشاگر ویکی‌لیکس هفت سال پیش (۲۰۱۲) تلاش داشت تا از استرداد به سوئد و رسیدگی به اتهامات تجاوز جنسی خودداری کند و از این رو در سفارتخانه اکوادور پناه گرفت.

آسانژ همچنین با درخواست استرداد از سوی آمریکا بابت اتهامات مرتبط با هک کامپیوتری و انتشار اسناد محرمانه مواجه است. آسانژ در نهایت ۱۱ آوریل پس از آنکه دولت اکوادور او را تسلیم کرد، امروز (چهارشنبه) در دادگاهی در لندن محکوم شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار