تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸

استاندار خوزستان: ورودی آب به سد کرخه بالاست

استاندار خوزستان گفت: هنوز روستاهایی در حوضه کرخه زیرآب هستند اما جلسه‌ای جهت کاهش خروجی سدها برگزار خواهد شد. هنوز ورودی سد بالاست.
شریعتی+استاندار+خوزستان
اقتصاد24 - غلامرضا شریعتی در جلسه شورای سلامت که در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار داشت: سیل تمام نشده و تازه مسائل اجتماعی و انسانی سیل گریبان ما را می‌گیرد. باید با برنامه‌ریزی و کار همه‌جانبه مانند زمان سیل، مسیر را ادامه دهیم تا بتوانیم موفق شویم اما اگر کار را رها کنیم، مشکلاتی گریبان گیر ما می‌شود.

وی افزود: باید از بروز بیماری‌های واگیر، مسائل اجتماعی و روانی پس از سیل و موارد دیگر جلوگیری شود. باید در کنار هم تلاش کنیم تا مسائل بحران و پس از بحران مدیریت شوند.

استاندار خوزستان ادامه داد: آهک پاشی مخصوصاً در روستاهای سیل‌زده و کمپ‌ها باید به‌صورت ویژه در دستور کار قرار بگیرد.

شریعتی دستور داد: شهرداران باید به کمک روستاها بیایند و جهت آهک پاشی روستاها کمک کنند. امکانات لازم باید جهت آهک پاشی همه روستاها مخصوصاً روستاهای سیل‌زده بسیج شوند و بر اجرای این کار نظارت و گزارش کار ارائه شود.

استاندار خوزستان بابیان اینکه برخی مسائل باید به‌صورت اورژانسی انجام شود، گفت: اینکه اکنون مانده آب‌هایی وجود دارد، درست نیست و باید در این نقاط آهک پاشی انجام شود و این موضوع در دستور کار قرار بگیرد.

وی با اشاره به گرمای هوا، عنوان کرد: اکنون در نزدیکی پیک بیماری التور هستیم که با توجه به گرمای هوا نگرانی وجود دارد. البته غذایی که بین سیل‌زدگان توزیع می‌شود نظارت و بررسی می‌شود اما همه تلاش جهت برچیده شدن عمده کمپ‌ها است.

وی با اشاره به برخی بیماری‌ها ، گفت: باید از بروز بیماری‌های التور و امثال آن جلوگیری شود در غیر این صورت هیچ کاری نکرده‌ایم.

وی خطاب به دانشگاه‌های علوم پزشکی خوزستان گفت: باید آهک پاشی به‌درستی انجام شود و در صورت لزوم دانشگاه‌های علوم پزشکی روند صحیح آهک پاشی را به متولیان امر آموزش دهند.

استاندار خوزستان با اشاره به دستاوردهای سیل، گفت: در مدیریت سیل در مقایسه با استان‌های دیگر عملکرد خوبی داشته‌ایم و به‌گونه‌ای عمل شد که کمترین مشکلات رخ داد. نباید با غفلت، همه این زحمات به هدر برود و تبعاتی پیش بیاید. مراکز بهداشت مراقبت‌های لازم را انجام دهند. نباید اجازه دهند بحران پیش بیاید و سپس ورود کنند و اقدامات لازم را باید پیش از آن انجام دهند.

وی گفت: هنوز روستاهایی در حوضه کرخه زیرآب هستند اما جلسه‌ای جهت کاهش خروجی سدها برگزار خواهد شد. هنوز ورودی سد بالاست و شرایط به آن‌گونه که می‌خواهیم نیست اما سعی می کتیم خروجی سد را کاهش دهیم.

وی با اشاره به وضعیت بهداشت حمیدیه، گفت: در حال حاضر اولویت رسیدگی به وضعیت بهداشت حمیدیه است و اقدامات لازم مانند آهک پاشی و امثال آن باید سریعاً انجام شود و در صورت نیاز یکی از شهرستان‌ها که دچار سیل نشده است معین حمیدیه شود و به کمک حمیدیه بیاید.

استاندار خوزستان افزود: جهاد کشاورزی و دامپزشکی در خصوص تعیین تکلیف گندم‌های زیرآب هماهنگی لازم را داشته باشند و مشخص شود گندم‌ها قابلیت مصرف دام رادارند یا خیر تا سپس زمین‌های کشاورزی برای کشت تابستانه آماده شوند.

وی با تأکید بر لزوم حفظ و ارتقاء سلامت، گفت: باید اقدامات مؤثر تا انتها ادامه داشته باشد تا از وقوع مشکل جلوگیری کنیم و خدشه‌ای در کار به‌پیش نیاید.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به اینکه همه حوضه‌های آبریز خوزستان دچار سیلاب شدند، باید در خصوص وضعیت آب شهری و روستایی مراقبت بیشتری شود و به شهرهای سیل‌زده به‌صورت ویژه توجه شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ نمایی بی نظیر از ۶۳ سال پیش ایستگاه راه آهن یزد

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ استایل بهاری زیبا کرمعلی با عینک چند میلیونی و رنگ موی سال

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟

عکس/ سلفی حسن روحانی و ابطحی در یک مراسم افطاری