تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸

قلعه‌نویی و تبریک روز معلم به پدر استقلال +عکس

منصور پورحیدری را به نوعی می‌توان بزرگترین اسطوره تاریخ باشگاه استقلال دانست. پورحیدری یکی از افرادی بود که به معنای واقعی عاشق استقلال بود و هیچ وقت اجازه نداد حاشیه‌ها و مسائل شخصی به استقلال ضربه بزند.
قلعه نویی
اقتصاد۲۴ –  منصور پورحیدری چه به عنوان بازیکن و چه به عنوان سرمربی عملکرد درخشانی در استقلال از خود به ثبت رساند و حتی توانست با این تیم قهرمانی در آسیا را تجربه کند. اسطوره باشگاه استقلال در سال‌های آخر حضورش در این باشگاه البته به عنوان سرپرست در کنار استقلال بود و به شکلی متفاوت در کنار تیم پرطرفدار آبی‌پوش کشور بود.

امیرقلعه نویی که پرافتخارترین سرمربی لیگ برتر کشور است و هر سه قهرمانی استقلال به نام او ثبت شده یکی از افراد بی‌شماری است که سابقه شاگردی منصور پورحیدری را دارد. سرمربی کنونی سپاهان با انتشار پستی در فضای مجازی هم‌زمان با روز معلم، این روز را به منصور پورحیدری تبریک گفت و یاد اسطوره فقید باشگاه استقلال را گرامی داشت.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار