تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱

در این مناطق مسکن را متری بخرید

رئیس سازمان نوسازی شهر تهران گفت: بخشی از قشرهای جامعه توان خرید مسکن ندارند به همین منظور از اواخر آبان فروش متری مسکن آغاز می‌شود.

خرید مسکن متری

اقتصاد۲۴-هدایت با بیان اینکه قرار است این کالا را در بورس عرضه کنیم افزود: این اقدام برای جذب سرمایه‌های خرد است تا بتوانیم سرمایه‌ها را به سمت مسکن بیاوریم و این افراد هر زمان پول داشتند بتوانند چند متر زمین بخرند. هدایت درباره قیمت هر مترمربع مسکن در فروش متری مسکن هم گفت: اواخر آبان قیمت نهایی مشخص می‌شود. وی افزود: بیشتر فروش متری مسکن در مناطق ۱۰، ۱۱، ۱۹ خواهد بود.

رئیس سازمان نوسازی شهر تهران درباره اقدامات قرارگاه مسکن هم گفت: عملیات عمرانی ۱۰ هزار واحد از طرح‌های قرارگاه مسکن در مناطق ۲۲ گانه آغاز شده است.

هدایت درباره بسته تشویقی برای نوسازی در بافت فرسوده هم گفت: برای ملک بیشتر از ۱۰۰ متر یک طبقه تشویقی داده می‌شود، برای ملک ۵۰ تا ۱۰۰ متر حداکثر اجازه ساخت ۴ طبقه داده می‌شود این در حالی است که قبلا اجازه ساخت سه طبقه داده می‌شد و برای ملک بالای ۴۰۰ متر هم دو طبقه تشویقی می‌دهیم. وی درباره تامین پارکینگ در بافت‌های فرسوده گفت: نبود تأمین پارکینگ باعث شده بود برخی ملک‌ها نتوانند مجوز بگیرند لذا قرار شد پارکینگ محلی بسازیم.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار