تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱

کیهان: آقای محسن تنابنده! تو که این همه پول گرفتی دیگه چرا؟

کیهان نوشت: محسن تنابنده که قبلاً هم به‌خاطر دریافت دستمزد چشمگیر از برخی نهاد‌ها و تبدیل سریال «پایتخت» به اثری مبتذل در فصل چهارم با انتقادات فراوانی مواجه شده بود، این‌بار به‌خاطر یک مطلب تحقیرآمیز در فضای مجازی، جنجال راه انداخت.

انتقاد کیهان از محسن تنابنده

اقتصاد۲۴- در ادامه رفتار‌های متناقض و سطحی‌زده برخی به اصطلاح چهره‌ها که از فقر فکری و فرهنگی رنج می‌برند، این بار بازیگری که از نهاد‌های رسمی دستمزد بالا دریافت کرده، کشته شدن در اثر ازدحام جمعیت را «مردن از خوشی» توصیف کرد و حسرت آن را هم خورد!

محسن تنابنده که قبلاً هم به‌خاطر دریافت دستمزد چشمگیر از برخی نهاد‌ها و تبدیل سریال «پایتخت» به اثری مبتذل در فصل چهارم با انتقادات فراوانی مواجه شده بود، این‌بار به‌خاطر یک مطلب تحقیرآمیز در فضای مجازی، جنجال راه انداخت.


بیشتر بخوانید: ریشه‌های انقلاب ایران و سقوط پهلوی/ معترضین اندک چگونه شاه را سرنگون کردند؟


جنجال جدید این بازیگر، به خاطر حسرت مردن در زیر دست و پا در جشن هالووین است! طوری که در واکنش به فاجعه کشته شدن بیش از ۱۵۰ نفر در مراسم هالوین کره‌جنوبی نوشت: «کاش ما هم از خوشی زیاد بمیریم».

این اظهار نظر توأم با احساس حقارت، ناشی از فقر فکری و فرهنگی و کمبود دانش و سواد در بین بعضی از این چهره‌های مشهور به‌واسطه رسانه است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار