اقتصاد۲۴- در این نشست مدیرعامل سازمان ضمن بررسی تجهیزات و ادوات برف روبی و مقابله با بحران بیان کرد: با توجه به در پیش بودن فصل سرما لازم است آمادگی لازم به منظور ارائه خدمات حداکثری به جوامع محلی و استان وجود داشته باشد تا همگان از نعمت الهی بارش برف لذت برده و دچار خسارت نشوند.
وی در ادامه تاکید کرد: ضرورت دارد آموزشهای امداد و نجات و کمکهای اولیه در روستاها به جوامع محلی از سوی هلال احمر ارائه شود تا در صورت وقوع حادثه در کوتاهترین زمان حداقلترین خدمات به افراد آسیب دیده ارائه شود.
فرهادی به لزوم همکاری بیش از پیش دستگاههای اجرایی و اعضای ستاد مدیریت بحران اشاره و خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط منطقه آزاد انزلی، وجود ساختمانهای بلندمرتبه، فعالیت مجتمع بندری کاسپین، فعالیت مجتمعهای تجاری و واحدهای تولیدی و صنعتی باید برای شرایط بحرانی برنامهریزیهای لازم انجام شود تا هیچ خللی به روند فعالیت اصناف و تولید کنندگان وارد نشود.
بیشتر بخوانید: تأمین مواد اولیه و صادرات به اوراسیا از مسیر منطقه آزاد انزلی
همچنین مجید فاتحی جانشین ستاد مدیریت بحران با اشاره به آماده باشه کلیه بخشهای ستاد مدیریت بحران در راستای ارائه خدمات بیان کرد: این عملیات به منظور هماهنگی بیشتر میان واحدهای درون و برون سازمانی عضو ستاد مدیریت بحران منطقه به اجرا درآمد و در راستای آمادگی و هماهنگی حداکثری در زمان وقوع برف در سطح منطقه، جلسات کاری مشترک با ادارات و نهادهای ذی ربط عضو ستاد برگزار شده است.
وی استقرار ادوات، امکانات و ماشین آلات، هماهنگی برای استفاده از ماشین الات سنگین بخش خصوصی فعال در منطقه، تعامل با سازمانهای مردم نهاد و جوانان، آموزش همگانی، بسیج نیروها و اجرای مانور را از جمله وظایف این ستاد به منظور افزایش آمادگی برای امداد رسانی و بهبودی اوضاع و رفع مشکلات احتمالی عنوان نمود.
گفتنی است در این نشست برخی از معاونین و مدیران عضو و روسای دستگاههای اجرایی و انتظامی نیز گزارشی در مورد حوزه استحفاظی خود ارایه دادند و در پایان این جلسه با حضور اعضای ستاد مدیریت بحران منطقه آزاد انزلی رژه خودروهای سنگین و خدمات رسان انجام شد.