تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۱۲ دی ۱۴۰۱

یک استثنا برای خرید سابقه بیمه

سابقه بیمه خریدنی نیست مگر اینکه فرد به ۶۰ سال رسیده باشد و برای بازنشسته شدن نیاز به خرید سابقه بیمه داشته باشد.

خرید سابقه بیمه

اقتصاد۲۴-  تسنیم نوشت: فعالیت ۳۰ ساله نیروی کار و پرداخت بیمه برای او از سوی کارفرما تنها با هدف بازنشستگی است، اما گاهی با فاصله‌ای که بین پرداخت‌های بیمه ایجاد می‌شود، زمان بازنشستگی فرد عقب و جلو می‌شود. در این میان برخی از بیمه‌شدگان به دنبال خرید سابقه بیمه هستند و اطلاعاتی در این زمینه ندارند.

«محمدحسن زدا»، سرپرست سابق سازمان تأمین اجتماعی در این باره می‌گوید: افرادی که در یک دوره زمانی اشتغال نداشته‌اند و میان سوابق بیمه‌ای آن‌ها خلأ ایجاد شده است، برای این افراد سابقه محسوب نمی‌شود، فقط برای کسانی که کار کرده باشند و کارفرما حق بیمه پرداخت نکرده باشد، در صورت پرداخت حق بیمه از سوی کارفرما برای ایام مورد نظر سابقه ایجاد می‌شود.


بیشتر بخوانید:سن بازنشستگی افزایش می‌یابد؟


وی ادامه داد: البته یک استثنا هم وجود دارد و آن هم این است که افرادی که به سن ۶۰ سال رسیده باشند و سابقه بیمه قبلی داشته باشند و بخواهند بازنشسته شوند، می‌توانند تا مرز ۱۰ سال با پرداخت حق بیمه از سوی بیمه‌شده با ۱۰ روز حقوق بازنشسته شوند.

در قانون تأمین اجتماعی برای مدت‌زمان پرداخت بیمه یک حداقل و حداکثر مشخص شده است. حداقل زمان پرداخت بیمه ده سال و حداکثر مدت زمان آن ۳۰ سال است. از این رو شخصی که به مدت سی سال ماهیانه مبلغی را به بیمه داده باشد می‌تواند بعد از پایان سی سال هر ماه بازنشستگی خود را دریافت بنماید. از سوی دیگر بر اساس قانون تأمین اجتماعی، به افرادی که کمتر از ۱۰ سال حق بیمه پرداخته‌اند هیچ حقوق بازنشستگی تعلق نمی‌گیرد. یعنی اگر این فرد به سن ۶۰ سال برسد، ولی هنوز ده سال حق بیمه پرداخت نکرده باشد نمی‌تواند بازنشسته شود.

به طور مثال آقای ب ۶۰ سال سن دارد، ولی فقط ۷ سال حق بیمه پرداخت کرده است، در این صورت به دلیل اینکه کمتر از میزان حداقلی حق بیمه داده به او حقوق بازنشستگی تعلق نمی‌گیرد، مگر اینکه مقدار باقی‌مانده را با پرداخت حق بیمه از سوی بیمه شده خریداری کنند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

دبیر ستاد امر به معروف: حریم دینداری را به مسلخ نبرید

لیونل مسی هم رکورد علی دایی را خواهد شکست؟

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

قیمت انواع موتور سیکلت در بازار + جدول

قیمت All-in-One اپل، MSI و لنوو

سه سناریو برای رشد نقدینگی در سال آینده

خرمای تنظیم بازاری از امروز عرضه می‌شود؟

اینفوگرافی/ اعمال روزانه ماه مبارک رمضان

مصرف کدام غذا در وعده افطار بهتر است؟

فرصت دلاری برای صادرات فرش ایرانی

حال و هوای نوروزی در کاخ موزه گلستان

موافق فیلترینگ تلگرام به تلگرام پیوست!

نخستین محموله صادراتی ایران خودرو به ونزوئلا رسید

تصادف مرگبار عابر پیاده در بزرگراه آزادگان تهران

جنگ و درگیری‌ میان ایران و اسرائیل چقدر محتمل است؟

عکس/ جدیدترین عکس‌ها از مازیار لرستانی

مسئولی که فرزندش در آمریکاست، باید خودش حواسش جمع باشد

هزینه خورد و خوراک ماهیانه خانوار در سال جدید چقدر است؟

شوک تازه به استقلال

بازدهی ۸۴ درصدی دلار در سالی که گذشت

تکلیف آیفون بازها در سال جدید

قیمت مصوب زولبیا و بامیه اعلام شد

سقوط دلار در پی افزایش نرخ بهره در آمریکا

روایت باقری از دیدار اخیرش با دیپلمات‌های اروپایی درباره برجام

فیلترینگ؛ وجه مشترک احمدی‌نژاد، روحانی و رئیسی!

غرامت ۱.۶۸میلیارد دلاری علیه بانک مرکزی

سایه تورم بر سفره افطاری ایرانی‌ها