تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۲۸ دی ۱۴۰۱

فرسودگی بیش از ۹۰ درصد موتورسیکلت‌های در حال تردد

سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست از فرسودگی بیش از ۹۰ درصد موتورسیکلت‌های در حال تردد خبرداد.

موتورسیکلت‌های فرسوده

اقتصاد۲۴- داریوش گل علی زاده در حاشیه برگزاری نمایشگاه موتورسیکلت‌ها و اتوبوس‌های برقی که امروز به مناسبت هفته هوای پاک در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، گفت: با توجه به نقش وسایل نقلیه موتوری با سوخت فسیلی و بنزینی در تشدید آلودگی هوا و فرسودگی بیش از ۹۰ درصد موتورسیکلت‌های در حال تردد، توسعه به کارگیری موتورسیکلت‌های برقی به‌ویژه در کلانشهر‌ها می‌تواند باعث کاهش آلودگی هوای ناشی از تردد موتورسیکلت‌ها شود.

وی افزود: توسعه حمل و نقل عمومی درون شهری با اولویت اتوبوس و تاکسی‌های برقی، هیبرید و گازسوز در کلانشهر‌ها موجب بهتر شدن کیفیت هوا در این شهر‌ها می‌شود که این موضوع نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم و اهتمام مراجع ذیربط یعنی وزارت کشور و شهرداری‌ها جهت توسعه ناوگان حمل و نقل پاک است.

سرپرست مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست خاطرنشان کرد: در قانون هوای پاک شهرداری‌ها و وزارت صمت مکلف شده‌اند نسبت به برقی‌سازی موتورسیکلت‌های کار و پیک موتوری اقدام کنند.


بیشتر بخوانید: افزایش مرگ ناشی از آلودگی هوا در تهران


گلعلیزاده در خصوص برگزاری نمایشگاه موتورسیکلت‌ها و اتوبوس‌های برقی نیز گفت: به مناسبت هفته هوای پاک نمایشگاه ارایه موتورسیکلت‌ها و اتوبوس‌های برقی که با همکاری شرکت‌های داخلی تولید شده اند، در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست وی تصریح کرد: طی قراردادی با شهرداری‌ها مقرر شده است که از این اتوبوس‌ها در ناوگان حمل و نقل عمومی کشور استفاده شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

زیان‌های نوشیدن آب یخ در افطار

با این گیاه خوشبو از چاقی جلوگیری کنید

گیاهی که پیری را به تعویق می‌اندازد!

روشی جدید برای جایگزین موفق جراحی چاقی

رئیسی به جای برکناری تیم اقتصادی‌اش، از آنها حمایت می‌کند/ اقتصاد ما شرطی است و رئیسی باید آن را بپذیرد

کارشناسی داوری دیدار استقلال و ذوب‌آهن

پیروزی استقلالی‌ها در روز جنجالی

استوری خاص کارگردان معروف برای تولد رضا گلزار

ترکیب پرسپولیس مقابل مس

ریسک خرید کدام قطعات سکه بالاست ؟

خبر خوش برای آبی‌ها

آماری از وضعیت اسفناک تورم خوراکی در ایران

شعار هواداران استقلال علیه فتح‌الله‌زاده

سهم ایران در تجارت با ترکیه

سهمیه ایران در آخرین فصل لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد

سازوکار جدیدِ کنترل قیمت در فرودگاه‌ها

طالبان رادیو صدای زنان را تعطیل کرد

ترکیب استقلال و ذوب آهن اعلام شد

اتهام زنی واهی جمهوری آذربایجان به ایران

فوت ۶۶۶ نفر در سوانح جاده‌ای طی ۱۵ روز

کاهش رشد نقدینگی در اسفندماه گذشته

خبر پشت پرده درباره مشکلات حقوق فرهنگیان

۳۹۵ میلیون تردد بین شهری در تعطیلات نوروزی

هشدار هواشناسی به تهرانی‌ها

تعیین تکلیف طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت

استقلال در آستانه یک فاجعه!

دیدار غیرمنتظره علیرضا دبیر و شهاب حسینی + عکس

رشد ۱۱۰ درصدی بدهی بانکی در ۱۴۰۱