اقتصاد۲۴ روزنامه فرهیختگان با انتشار یک طرح و یک یادداشت مفصل (که بخشی از آن را اینجا آوردیم) از رضا پهلوی به شدت انتقاد کرده و او را با مسعود شصتچی قیاس کرده: جدیدترین کنش برای نشان دادن وجود یک اجماع در میان براندازان به رهبری ربع پهلوی، راه انداختن کمپینی با هشتگ «من وکالت میدهم» است. این هشتگ که افکار عمومی جامعه ایران را یاد سفره عقد میاندازد، قرار است عنوان کمپینی باشد که رضا پهلوی را به متصدی اجرای دموکراسی در ایران تبدیل کند.
رضا پهلوی با دستور سرویسهای امنیتی معلقزنان از پوستین سلطنت بیرون جهیده و در قامت سیاستمداری دموکراسیخواه در مقابل دوربین نشسته است تا تداعیگر شخصیت بیدستوپای مسعود شصتچی در فیلم مرد هزارچهره باشد. شخصیتی که مردم ایران دیالوگ ماندگار وی بعد از محکومیتش در دادگاه را اینگونه بهخاطر میآورند: «من اشتباهیام، من از اولش هم اشتباهی بودم.»
رضا پهلوی با عبارت «به من وکالت میدهید؟» وارد میدان شده است. البته این رویه طبیعی است؛ چراکه از لمپنهایی، چون رضا پهلوی جز این هم انتظار نمیرود. میخواهند ادای انقلاب دربیاورند، درحالیکه با فرمسازی و صرفا یک عبارت خالی از محتوا انقلاب بهوجود نمیآید، بلکه باید ایدهای در میان باشد و از دل آن ایده شعار یا عبارتی دربیاید.
بیشتر بخوانید: عکس/ پست جدید حمید فرخ نزاد جنجالی شد
اینکه چهکسی رضا پهلوی را در کمپین «من وکالت میدهم» وکیل کرده است، خود سوال جدی و اساسی است که پاسخی برایش وجود ندارد. اینکه رضا چطور انتخاب شد و چه فرآیندی برای برعهده گرفتن وکالت مردم طی کرده، ابهام بزرگی است که شاید البته این ابهام تاکیدی بر دیکتاتورمآبانه بودن این وکالت است. رضا پهلوی در یکی از مصاحبههای خود با منوتو بدون اینکه توضیح دهد چه فرآیندی را برای برعهده گرفتن این وکالت طی کرده و چه زمانی معتمد مردم شده است، میگوید: من فقط دارم حرف مردم را بیان میکنم.