تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸

۶۷ هزار نفر پایتخت لیبی را ترک کرده‌اند

سخنگوی دبیر کل سازمان ملل از مهاجرت هزاران نفر از پایتخت لیبی طی یک ماه اخیر خبر داد.
لیبی
اقتصاد24 - «فرحان حق» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در یک کنفرانس خبری در نیویورک گفت که طی یک ماه اخیر هزاران نفر طرابلس را ترک کرده اند.

وی در ادامه افزود: شمار کسانی که در پی حملات یک ماه اخیر به طرابلس پایتخت لیبی و اطراف آن، این مناطق را ترک کرده اند به ۶۷ هزار نفر رسیده است.

فرحان حق تصریح کرد: پیامدهای انسانی درگیری های پایتخت و اطراف آن در حال عمیق تر شدن است.

این مقام سازمان ملل گفت: در حال حاضر حدود ۶۷ هزار نفر خانه های خود را ترک کرده اند و پیش بینی می شود که نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر دیگر نیز در خطوط مقدم درگیری حضور دارند و با خطر جنگ رو برو هستند.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار