تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۵۹ نظر

قبر ناصرالدین شاه و جیران کجاست؟ +عکس

ناصرالدین شاه در حرم عبدالعظیم حسنی در کنار قبر همسرش جیران به خاک سپرده شده و پس از انقلاب اسلامی، سنگ قبر او به کاخ گلستان انتقال یافته است.

قبر ناصرالدین شاه و جیران کجاست؟

اقتصاد۲۴- ناصرالدین شاه که پیش از دوران پادشاهی، ناصرالدین میرزا نام داشت، چهارمین پادشاه سلسله قاجار و یکی از مشهورترین حاکمان این دوره بوده است. او در دوره حکومت خود به «قبله عالم» و «سلطان صاحبقران» شهرت یافت و با ۵۰ سال سلطنت، طولانی‌ترین پادشاهی دوره قاجار را دارا بود و در سن ۶۵ سالگی در سال ۱۲۷۵ خورشیدی توسط میرزا رضا کرمانی به قتل رسید.

ناصرالدین شاه در حرم شاه عبدالعظیم شهر ری در کنار جیران، همسر خود به خاک سپرده شد. قبر او یکی از جا‌های دیدنی ری به شمار می‌رفت تا اینکه پس از انقلاب اسلامی، سنگ قبر او به‌عنوان یکی از آثار کنده‌کاری ایران به کاخ گلستان تهران منتقل شد.

قبر ناصرالدین شاه قاجار و جیران کجاست؟

آدرس: استان تهران، شهر ری، حرم شاه عبدالعظیم

قبر ناصرالدین شاه و جیران کجاست؟

قبر جبران همسر ناصرالدین شاه در حرم عبدالعظیم حسنی

منبع عکس: توئیتر مهدی شادکام

قبر ناصرالدین شاه قاجار و جیران در محوطه حرم امامزاده عبدالعظیم حسنی در جنوب تهران در شهر ری قرار دارد.

جیران (خدیجه) تجریشی چه زمانی درگذشت؟

جیران همسر ناصرالدین شاه با نام اصلی «خدیجه تجریشی» و ملقب به «فروغ السلطنه» در دی ماه سال ۱۲۳۸ خورشیدی و هشت سال پس از ازدواج با ناصرالدین شاه از دنیا رفت و به دستور شاه، در محوطه حرم عبدالعظیم به خاک سپرده شد.

ناصرالدین شاه در زمان مرگ جیران ۲۸ سال داشت و حدود ۱۱ سال از آغاز سلطنتش می‌گذشت. او نیز پس از گذشت ۳۷ سال، در سال ۱۲۷۵ خورشیدی در سن ۶۵ سالگی در نزدیکی قبر جیران کشته شد و در همان محل دفن شد. محل قبر ناصرالدین شاه و جیران بین مسجد بالاسر عبدالعظیم و امامزاده حمزه در اتاقی جداگانه قرار دارد.

محل دفن جیران تجریشی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی

درباره حرم عبدالعظیم حسنی

حضرت عبدالعظیم حسنی از نوادگان حضرت امام حسن مجتبی (ع) است که با چهار واسطه، از نوادگان حضرت علی (ع) محسوب می‌شود. ایشان در سال ۱۷۳ هجری قمری در شهر مدینه متولد شد؛ در هشت دهه زندگی خود، امامت چهار امام معصوم را شاهد بود و با توجه به اوضاع سیاسی حاکم بر جامعه، اقدامات جبرگونه، توهین و بدرفتاری‌های خلفای عباسی با اهل بیت پیامبر، ناچار به مهاجرت از محل سکونت خود به شهر ری شد.

در زمان حیات حضرت عبدالعظیم، مردم برای یافتن راه‌حل مشکلات و مسائل دینی، اعتقادی، علمی و عملی از دانش و فضیلت این سادات حسنی بهره‌مند می‌شدند. او در سن ۷۹ سالگی به دیار باقی شتافت و بنا بر رویای صادقه یکی از شیعیان، در باغ شخصی به نام عبدالجبار بن عبدالوهاب مشهور به «عبدالجبار رازی» در کنار یک درخت سیب دفن شد و مدتی پس از خاکسپاری، بنایی بسیار ساده روی قبر او ساخته شد. بعد‌ها بسیاری از نامداران ایران در کنار آرامگاه و رواق‌های اطراف به خاک سپرده شدند.


بیشتر بخوانید: حقیقت جیران سوگلی ناصالدین شاه چه بود؟


کهن‌ترین اثر کشف شده در حرم عبدالعظیم کتیبه‌ای مبنی بر ساخت بنای بقعه در قرن دوم هجری قمری است. آثاری، چون سردر آجری درگاه اصلی حرم به جامانده از قرن پنجم هجری قمری و آثار دیگر حاکی از آن است که مراحل تکمیل و توسعه بارگاه در ادوار مختلف انجام شده است. بخشی از معماری و تزیینات باقی‌مانده در حرم مطهر، نشان از ساخت و بازسازی بقعه مبارکه در دوران تیموریان دارد. حکمرانان صفوی نیز اقداماتی در زمینه ساخت ایوان اصلی، افزودن حرم وسیع امامزاده حمزه و بنا‌هایی در پیرامون حرم در اواسط قرن دهم هجری قمری انجام داده‌اند.

محل دفن جیران تجریشی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی

در دوره قاجار، پس از انتخاب تهران به‌عنوان پایتخت حکومت و نزدیکی شهرستان ری به پایتخت، بارگاه عبدالعظیم مورد توجه مسئولان آن زمان قرار گرفت و ساخت‌وساز‌های متعددی در حرم انجام شد؛ بیشتر عمارت‌ها و بنا‌های متعلق به حرم عبدالعظیم (ع) و امامزاده حمزه مربوط به آن دوره است. باغ جیران و باغ توتی در غرب حرم و بقعه و گنبد امامزاده طاهر در ضلع شرقی حرم در زمان قاجار به حرم افزوده شد.

پس از فوت جیران، همسر ناصرالدین شاه قاجار، شاه دستور داد تا مقبره‌ای برای او میان حرم عبدالعظیم و امامزاده حمزه بسازند و آن را آینه‌کاری و تزیین کنند. این اقدام شاه در میان عامه اثر منفی گذاشت و بر سر زبان‌ها افتاد که شاه همسر خود را بر حضرت عبدالعظیم (ع) و امامزاده حمزه ترجیح داده است؛ از این‌رو، شاه مجبور شد که آینه‌کاری کامل حرم و رواق را نیز انجام دهد و راهروى ارتباطى بین دو امامزاده را نیز با گچ‌‏بری‌‏های بسیار زیبا تزیین کند.

حرم مطهر عبدالعظیم حسنی از جمله مکان‌های تاریخی، متبرک و باارزش تهران است که با گسترش و توسعه ساخت‌وساز حرم نسبت به بنای اولیه، در زمره جا‌های دیدنی ری قرار گرفته و میزبان دوستداران اهل بیت (ع) از سراسر ایران و جهان است.

ماجرای انتقال قبر ناصرالدین شاه به کاخ گلستان

سنگ قبر ناصرالدین شاه در کاخ گلستان

ماجرای انتقال قبر ناصرالدین شاه به کاخ گلستان چه بود؟

سنگ قبر مشهور ناصرالدین شاه، سنگ مرمر سبز رنگ بزرگی است که استاد حسین حجارباشی، تمثال کامل ناصرالدین شاه را بر آن حکاکی کرده است. این سنگ قبر هفت‌تنی مظهری از هنر سنگ‌تراشی ایران است. پس از انقلاب اسلامی، زمانی که سنگ قبر رضاشاه در حرم شاه عبدالعظیم تخریب شد، استاد حسین احمدیان که از چیره‌دستان هنر سنگ‌تراشی ایران بود، از تخریب این اثر هنری هراسان شد.

استاد احمدیان پس از گفتگو و هماهنگی با رئیس وقت دادگاه‌های انقلاب و با همراهی نیرو‌های شهربانی و کمیته انقلاب، در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۳۵۹، سنگ قبر ناصرالدین شاه را به‌عنوان یک اثر هنری و تاریخی از باغ توتی حرم عبدالعظیم به کاخ گلستان منتقل کرد. برای انجام این کار، محل دفن ناصرالدین‌شاه چند شبانه‌روز قرق شد تا استاد احمدیان بتواند سنگ قبر هفت تنی ناصرالدین شاه را آماده جابه‌جایی کند؛ این سنگ قبر هم‌اکنون در موزه کاخ گلستان تهران نگهداری می‌شود و به یکی از شاهکار‌های سنگ‌تراشی دوره قاجار معروف است.

مقبره مهدعلیا نیز در حرم عبدالعظیم حسنی

مقبره مهد علیا مادر ناصرالدین شاه در قم

آیا مقبره مهدعلیا نیز در حرم عبدالعظیم حسنی قرار دارد؟

ملک جهان خانم، همسر محمد شاه قاجار پس از به سلطنت رسیدن پسرش ناصرالدین شاه، لقب «مهد علیا» گرفت. مهدعلیا بسیار باهوش بود و بر ادبیات فارسی و زبان عربی تسلط داشت. وی با موسیقی و آواز آشنا بود، خط ریز و خط درشت می‌نوشت، شعر می‌گفت و در سخنان خود از مثل‌ها و روایات زیادی استفاده می‌کرد.

مهد علیا در روزگار پادشاهی پسرش نفوذ بسیار بالایی در امور کشور و دیوان داشت. او در فروردین ۱۲۵۲ خورشیدی و در سن ۷۰ سالگی، هنگامی که ناصرالدین شاه به سفر اروپا رفته بود، در تهران درگذشت و در آرامگاه محمدشاه در حرم حضرت معصومه (س) در شهر قم دفن شد.

پرسش‌های متداول درباره قبر ناصرالدین شاه و جیران

* قبر ناصرالدین شاه قاجار و جیران کجاست؟
- محل قبر ناصرالدین شاه و جیران در حرم شاه عبدالعظیم در شهر ری بین مسجد بالاسر عبدالعظیم و امامزاده حمزه در اتاقی جداگانه قرار داشته است.

* سنگ قبر ناصرالدین شاه در چه سالی به کاخ گلستان انتقال یافت؟
- اردیبهشت ۱۳۵۹ خورشیدی

* سنگ قبر ناصرالدین شاه توسط چه کسی به کاخ گلستان انتقال یافت؟
- توسط سنگ‌تراش مشهور استاد حسین احمدیان و با همراهی نیرو‌های شهربانی و کمیته انقلاب

* آیا مقبره مهدعلیا در حرم عبدالعظیم حسنی قرار دارد؟
- خیر؛ مقبره مهد علیا در در آرامگاه محمدشاه در حرم حضرت معصومه (س) در شهر قم قرار دارد.

منبع: سایت کجارو

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۹
ناشناس
0
0
شنبه ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
عالی بود
دح ظ
0
0
شنبه ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
هیچ قبری به غیر از همسر امامزاده نباید در بارگاهش باشه.جلوی این رسم ها باید گرفته بشه.
احزان
3
0
يکشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۲
باید صبر مهد علیا وتاصردین شاه رو از جا کند ودر بیابان انداخت این دو ... اشغال را نه که اطاق جداگانه داشته باشن خلخالی... باید این کار رو می‌کرد نه قبر رضا شاه رو خراب می‌کرد رضا شاه خدمت کرد به ایران ولی قجر ها غیر خیانت وچپاول کاری نکردن آدم متاسف میشه از این همه تناقض
مسعود
1
0
يکشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۲
مطالب بسیار عالی بود
ناشناس
0
0
يکشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۲
این مطالب به چه درد مردم امروز می خورد؟
ناشناس
0
0
يکشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۲
با انقلاب همه ایران رو زیر و رو کردن
ناشناس
0
0
يکشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۲
عالی بودممنون
جمشید
0
0
يکشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۲
واقعیت را بنویسید لطفا چرا نمیکی. خلخالی ... استخوانها را از قبر بیرون انداخت و ویران کرد .کاری که هیچ مسلمانی انجام نمی‌دهد
ناشناس
0
0
يکشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۲
حالا این ناصرالدین با این همه گند که زده، چه جای تمجید داره مثلا. این منفوره تا یه شخصیت درست و حسابی.
ناشناس
0
0
يکشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۲
خدا لعنت کنه ناصرالدین شاه بی کفایت را در میان شاهان قاجار این شخص فقط به فکر عیش و نوش خودش بود و حتی حسادت وی باعث میشد که چشم دیدن افراد خدمتگذار که از درایت و هوش بالاتر از خودش برخوردار باشند را نداشته باشد اگر دوران حکومت وی تا این میزان طولانی نمی شد عقب افتادگی ایران کمتر بود پدرش محمدشاه انسان درویش مسلکی بود و اصلا مانند فرزند بی هویتش نبود و فرزندش مظفرالدین شاه نیز از شاهان به نسبت خوب قاجار بوده و با امضاء مشروطه در ان شرایط زمانه خدمت بزرگی انجام داد با مطالعاتی که داشتم شاهی به بی کفایتی و بی شرفی و بی وجدانی در تاریخ ایران سراغ ندارم وی هیچگونه شباهتی از لحاظ رفتار و خلقیات به پدرش محمدشاه و جدش عباس میرزا نداشت تا حدی که بعضی ها وی را به جهت فساد جنسی مهدعلیا که شهره بود ولدزنا می دانستند و یک روایت نیز دیدم که اعتقاد داشتند به جهت انکه فرزند مهدعلیا دختر شده بود بعد از زایمان نوزاد را با نوزاد دیگری که همان ناصرالدین شاه باشد عوض کرد تا ولیعهد فرزند وی باشد در کل هر چند از شاهان قاجار به بی لیاقتی در تاریخ یاد می شود اما یکی از شاهانی که نقش اساسی در این بدنامی داشته و باعث عقب افتادگی کشور ایران شد همین ناصرالدین شاه بوده که به نظرم حتی از فتحعلی شاه که باعث جدائی بخش های زیادی از کشور شد نیز بی لیاقت تر بوده تا حدی که از خصوصیات وی میتوان به صراحت استنباط نمود که این لعنتی حاضر بود تمام ایران فدا شود ولی یک روز از ارامش و اسایش وی کم نشود (خدا لعنتش کند)
نلسون
0
0
يکشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۲
ناصرالدین شاه چهره منحوس و پلیدی است که در زمان حکومتش جز عیاشی و ظلم چیز دیگری نداشت در ۱۰۰ متری اش مردم در فقر و فلاکت بسر می‌بردند و این چهره منحوس و پلید به عیاشی و زن بارگی میپرداخت تاریخ تکرار می‌شود
احمد
0
0
يکشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۲
روحشان شاد
مهدی
0
0
يکشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۲
ناصر الدین شاه بی عرضه عیاش
ناشناس
0
0
يکشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۲
کاری به سیاست ندارم کسی که قبر وی را خراب کرد باید قبرش خراب شود. هر چیزی عوضی دارد.
فرهنگی از اهواز
0
1
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
رضاشاه که اینهمه خدمت کرد مزارش را ناجوانمردانه خراب کردند ، دشمنان فرهنگ تاریخ و تمدن ایران زمین را چه میشود ؟؟؟
مادر
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
بسیارعالی وقابل تامل،،،،هم سریال وهم مطالب شما درموردموقعیت مکانی قبرهای جیران وناصرالدین شاه ومهد علیا،،مچکرم
زینب
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
حیف شدسنگ قبرش را از شاه عبدالعظیم بردند ترکیبش باید همونجوری میموند خودش تاریخ بود یادش بخیر بچه بودم مادرم میرفت زیارت میرفتیم قبر ناصرالدین شاه هم فاتحه میفرستادیم من به سنگ‌قبر ناصرالدین شاه و عکس بالای قبرش میرزا رضای کرمانی با آن قفل و زنجیری که بهش آویزان بود خیره میشدم
ناشناس
0
1
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
سلام چرا یک عده اصلا برای تعریف وتمجید امیر کبیر وامثال اورا نمیگویید رضاشاه گوربه گور را نام میبرید قاجار وپهلوی کلا خیانت کردند بسیار خداوند لعنت کند
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
رضا شاه چه خدمتی کرد؟ دیکتاتوری که بعد از مشروطه داشت به تاریخ می پیوست با روی کار آمدن رضاخان دوباره احیا شد. چقدر از خاک این سرزمین بدون جنگ تسلیم افغان ها . ترکیه . عراق. ترکمنستان. و... کرد! - چند نفر از روشنفکرهای دهه بیست مثل میرزاده عشقی . ملک الشعرا. فروغی. تیمورتاش. و..... ترور یا کشته شدند. دار افنون زمان ناصرالدین تاسیس شد. کشتی های جنگی تو خلیج فارس زمان ناصر خریداری شد تا از دست اندازی انگلیس به خاک ایران جلوگیری شود
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
الان کشور های دیگه بود کلی باعث جذب توریست میشد ولی اینجا شاهان وگذشت شون انکار میکنند
کریم خان زند
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
قاجاريه، یک قوم ضد ایرانی و از تبار مغول ها بودند که کمترین تعصبی نسبت به ایران نداشتند ،بلکه با مردم ایران دشمنی دیرینه داشتند به همین جهت سراسر حکومت اینان مملو است از قتل و غارت و جنایت،
حامد
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
من کاری به خوب و بدشون ندارم بد بود درست آیا اینها تاریخ ایران هستند و به بچهای ما باید برسند یا نه ؟؟ چرا باید تاریخ را پاک کنیم چه خوب چه بد ؟به نظرتون خراب کردن قبرها درست بودن بیرو کشین استخوان درست بودن ؟ از کوروش بزرگ تا ناصر الدین شاه همه تاریخ خوب و بد ما هستن که حق داریم در موردشون بدونیم و از طرفی جاذبه های توریستی هستن که باعث میشن به اقتصاد کمک بشه و از طرفی در دنیا همیشه مطرح باشیم کشوری مثل ترکیه کلی تاریخ دروغین ساخته و ما تاریخ واقعی رو از دست میدیم بیایید کمی از فقر فکریمون کم کنیم و تو هرچیزی به فکر آیندگان باشیم
تاریخ ، هنر ، نفت ، گاز ، طلا ، آب ، برق و خیلی چیزا منابع ما هستن که دارن از دست میرن به فکر باشیم
علی
0
1
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
قبر این دو در باغ طوطی در مجاورت حرم حضرت عبدالعظیم واقع بود تا چند سالی بعد انقلاب که به جان مردگان افتادند و این محوطه را کلا گودبرداری و تخریب و با خاک یکسان کردند...بازهم به یک مشکلی برخوردیم که به تاریخ زدایی شباهت دارد.
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
خدا نابود کند افرادی که چنین آثار تاریخی را از بین میبرند ! اینها دست نشانده انگلیس هستند و تاریخ را نابود میکنند ! همانطور که سنگهای قبرستان انگلیسیها در جنوب را شکستند ... اگر تاریخ درست روایت شود مردم سره از ناسره را تشخیص میدهند ...
ناشناس
0
1
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
بد نیست مطالعه ای در رابطه با پیشرفت صنعت یعنی ایجاد کارخانه ها وگستر ش راه ها بدانیم جالب است بدانید که پایه گذار صنعت وراه وتوسعه آن در ایران در زمان ناصری بوده وموفق ترین شاه در توسعه کشور بوده است داشتن حرم سرا به این معنا نیست که او عیاش بوده اگر دقت کنید او پنجاه سال پادشا بوده است و نقش مهمی در توسعه وصنعت وراه کشور داشته است این یک حقیقت است وموضوع کنفرانس یکی از اساتید دانشگاه تهران با موضوع توسعه وعمران کشور در ده ۹۰ بود ومن دانشجوی ارشد بودم وبرای بسیار جالب بود
مادر
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
انسانهای خوب و بد همیشه نامشان درتاریخ میماند پس چه بهتر که نام نیک از خود به جای بگذاریم که هم مردم وهم خداوند از ما راضی باشد
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
ناصر الدین شاه : ۳میلیون متر مربع از کشور رو به باد داد خدا لعنتش کنه ، همه شاه های قاجار فاسد بودند ، دوتا شاه ... پهلوی هم بعداز اونها
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
به سنگ قبر هم رحم نکردن
محمد
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
بد یا خوب تاریخ باید حفظ شود
علیرضا
0
1
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
همه شاهان در کشور ما ایران خدماتی انجام داده ولی کدام برای مردم کشورمان ایران ماندگارتر بود و کشور به آبادانی رسانده‌اند.
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
قبور افراد معروف در تاریخ جزء آثار باستانی آن کشور ها محسوب شده این افراد چه خوب چه بد . از بین بردن آثار تاریخی یعنی دیوانگی و جنون
حمید
0
1
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
اسیاب به نوبت
حمید
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
قبر رضا شاه رو پرا خراب کردن .رسا شاه که هر چه بود فهم و شعور داشت قبر کریم خان رو نجات داد .رضا شاه فهم داشت بیسواد بود ولش کن .بدبخت گورشو لرزوندن .مرده ای که دستش از دنیا کوتاست تو یک جای یک‌متری خوابیده چکارش داشتین .سزای اعمال ما رو خدا قضاوت می‌کنه نه زنده ها برین قبرسو خراب کنین
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
اینها همه بیهوده گفتن است ناصر و رضا و محمد رضا همه رفتند ولی تبعات بی دینی وعیاشی آنها فقط به مردم ضررزدوبس الان هم اگر ظلمی باشد میگذرد و مردم هستند که میسوزند باشد که در سرای باقی نتیجه همه را ببینیم وفقط میتوانیم درحال حاضر از خداوند تقاضای آمدن منجی رابکنیم اللهم عجل لولیک الفرج
باران
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
خیلی دلم میخواست میشد قبر سیاوش رو پیدا کرد.
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
قبر ناصرالدین شاه در کنار قبر محمود خان ملک الشعرای صبای کاشانی بود که در سال ۱۳۱۱ قمری دوسال قبل از ترور ناصرالدین شاه فوت کرده است و پس از تخریب آن مکان سنگ قبر او نیز مفقود گردید.
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
حداقل یه سنگ قبر جدید بگذارید روی محل دفنش یه روز هم نوبت خودتان میرسد
بی خانمان
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
البته کسی که مرده نباید بهش بی احترامی کرد محمدرضاشاه پهلوی خدمت زیاد کرد توایران ما نمی‌دونم چرا سنگ شکستن چی ثابت میکنه این افراد که این اخلاق دارن از نظر فکری خیلی خیلی کوتاه فکر هستن مثلاً پرچم کشورهای دیگه اتش بزنن یا زیرپاهاشون لگد کنن چی ثابت میکنه اگه کشورهای دیگه پرچم ایران آتش بزنن ما چی میگیم بهشون من نوعی میگم خیلی کم عقل هستن پس از شکستن واتش زدن چیزی گیر ما نمیاد اون اصالت ایرانی از دست ندید
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
درود بر رضا شاه کبیر
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
خدارحمتشون کنه
ف
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
مطالب عالی بود
مهدی قربی
0
0
سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲
اولا که چه خوب و چه بد تاریخ ایران باید.حفظ شود.دوم ایکنه تاریخهاتون اصلا به هم نمیخونه!امتحان کنید!!
رضا خاکپور
0
0
سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲
تاریخ و آثار تاریخی باید حفظ شوند ، چون هویت جامعه در ادوار مختلف را نشان می دهند.
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲
جا داره یادی بکنیم از خلخالی ... که افتاده بود به جان اثار تاریخی و ...
سعید م
0
0
سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲
خیلی از اظهار نظر ها مشخص می‌کند که مطلب را کامل و با دقت نخوانده اند چون اگر با دقت خوانده می شد متوجه می شدند که استاد احمدیان به خاطر اینکه سنگ قبر ناصرالدین شاه یکی از آثار مهم هنر کنده کاری است را حفظ کند و این اثر چون در دسترس بود صدمه می خورد لذا پیگیری کردند تا به کاخ گلستان منتقل شد.
و اما در مورد قبر رضا شاه ظالم و غاصب و دست نشانده و نوکر انگلیس جسد مومیایی شده او را پسرش محمد رضا منتقل کردند و قبری خالی را بجا گذاشتند
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲
قبر پدر ایران نوین رضاشاه بزرگ کجاست لطفاً آدرس را بدین تا بریم زیارت البته قبر رضا شاه کبیر تو کل ایرانه تو دانشگاه تهران تو راه آهن سراسری تو فرودگاه ها تو پایگاه‌های هوایی تو دل مردم. روحش شاد و یادش گرامی. ... به قبر ناصرالدین شاه و جیرانش پدر و مادر ویرانی و بدبختی ایران
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲
خدا لعنت کند قاجار را که مملکت را به باد
طناز
0
0
سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲
خدابیامرزه بخصوص با سریال جیران خیلی دوست داشتنی تر شدن
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲
خدا لعنت قاجار و قجر راده را که در کل تاریخ ده هرارساله ایران به صد سال بباد دادن کل ایران را بردن قهقرا مفسدها
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲
دمش گرم هرکسی این ... را کشت. ایشالا قبر بقیشون
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲
خلخالی دستش به خون های ناحق آلوده بود .
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
ازاده ترین مرد کسی بود که ناصر الدین شاه کشت ،ایول داره
ناشناس
0
0
چهارشنبه ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
به بخشید که مرد!!
اریایی ایرانی
0
0
شنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۲
تاریخ بهترین داور است بعد از یک قرن دیگر این داور بزرگ میگوید که خوب بود و که بد!! همانگونه که امروز می دانیم در گذشته به باد دادن و جدا کردن قسمتی از ایران تحت قرار داد ننگین ترکمن چای ' تخریب مزار های سرداران رشید ایران و ....... ایجاد رعب و وحشت و ......صد سال آینده برای بازماندگان ما روشن میشود ،
ناشناس
0
0
يکشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۲
احسن
ناشناس
0
0
دوشنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۲
کدام سلسله تا به حال ابدی بوده اند ؟ همه از بین می روند و فقط نام آنها و رفتار آنها در تاریخ باقی می ماند .
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۲
بله هیچ سلسله ای در جهان ابدی نیست . هر تباری یکی دو روز نوبت اوست .
جوک
0
0
چهارشنبه ۱۶ فروردين ۱۴۰۲
بله دیگه تو تاریخ میگن کی ریال افت کرد و اجناس گرون شد و مستاجر بیچاره !!!!!!!
حسین زاده
0
0
دوشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۲
در زمان همین ناصرالدین شاه بود که اولین مخترع زن ایرانی داروی
" موبر " را اختراع کرد . بانویی به نام خیرالنساء از ترکیب آهک و زرنیخ
نوره که عوام به نام واجبی می شناسند را ابداع کرد .
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

تصویری به یاد ماندنی از بهروز وثوقی و جمشید مشایخی در قیصر

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

عکس جنجالی مسعود پزشکیان در کنار مولوی عبدالحمید

عکس زیرخاکی ۵۰ ساله از منوچهر وثوق، فردین، بهمن مفید و ایرج قادری

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ نمایی خاص از بهمن مفید و سعید راد در سال ۱۳۵۴

عکس/ نمایندگانی که به حضور ظریف در دولت رای موافق دادند

عکس/ قدیمی‌ترین تاس کشف شده در جهان متعلق به ایران

عکس/ زیبایی حیرت انگیز پاییز در کلیبر آذربایجان شرقی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ذاکر: افزایش قیمت بنزین سوپر شاید مقدمه‌ای بر بالا رفتن نرخ بنزین باشد

امام جمعه قم: حرمت قم نسبت به شهرهای دیگر چند برابر است

علم الهدی بالاخره پس از ۳ سال دولت رئیسی نگران گرانی ها شد

عکس/ عملکرد پرسپولیس و استقلال در ۱۰ دوره اخیر جام حذفی

مشخصات هواپیمای هشدار زودهنگام A-۵۰

مسعود جمعه مهاجم کنیایی و جدید استقلال کیست؟

لطفعلی خان زند کیست و چگونه به سلطنت رسید؟

کریمخان زند کیست و دوران سلطنتش چگونه گذشت؟

عکس / استوری بازیکنان تیم ملی برای تولد امیر قلعه نویی

اینفوگرافی/ مقایسه نرخ عوارض آزادراهی در ایران با سایر کشورها

اینفوگرافی/ فهرست پنجاه خوراک برتر جهان با گوشت گوسفندی!

مصرف مالیات برای توسعه با نظارت و انتخاب مستقیم مؤدیان

دلیل سفر کوتاه پزشکیان به سیستان‌وبلوچستان چه بود؟

توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودرو

همتی: دولت مصمم به اجرای اصلاحات اساسی است

عکس/ استوری آناهیتا همتی درباره آلودگی هوای تهران

واکنش خطیب نماز جمعه تهران به قطعنامه سازمان ملل

عکس/ قاب ویژه معاون خانم پزشکیان در تایلند

کدام کشورها نتانیاهو را دستگیر می‌کنند؟

عکس/ ایران خودرو افزایش قیمت‌ها را اعمال کرد

عکس/ داریوش فروهر در دفتر امام ۴۵ سال پیش

ادعای عجیب سعید جلیلی علیه بیژن زنگنه و دولت پزشکیان

پزشکیان: از روزی که آمدم هر روز بر طبل جنگ می‌کوبند

سیگنال مثبت دولت پزشکیان به برگزاری اعتراضات سیاسی/اصل ۲۷ قانون اساسی در دولت چهاردهم به شکل متفاوت اجرایی می‌شود؟

تورم ماهانه خانوار ایرانی چقدر شد؟

فیلم/ پزشکیان: در آموزش ما عدالت نداریم

سیستان و بلوچستان ارزان ترین استان کشور

آخرین عکس از چارلی چاپلین ۲ ماه قبل مرگش

اینفوگرافی/ محبوب‌ترین برند‌های موبایل در جهان

واردات دوباره گوشت قرمز تنظیم بازاری از افریقا

بی‌محلی دلار آزاد به افزایش نرخ نیما

واکنش فوری وزیر کار به حذف یارانه‌ها

مشترکان پر مصرف گاز نقره داغ می‌شوند

بهای نفت در بازار جهانی افزایشی شد

خاموشی‌های بخش خانگی کمتر خواهد شد

طلا باز هم اوج گرفت

اعلام زمان تحویل واحد‌های نهضت ملی مسکن

فیلم/ سرلشکر سلامی: مطمئن باشید از اسرائیل انتقام می‌گیرم

تصویری وحشتناک از برخورد موتورسوار با عابرپیاده!

با ۲۰ هزار میلیارد تومان کاسبی فیلترینگ چه کارهایی می‌توان کرد؟/ کاسبان فیلترینگ؛ تراژدی میلیاردی در سایه سیاست‌های محدودکننده!

واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ماجرای دختر علوم و تحقیقات

واکنش بایدن به حکم بازداشت نتانیاهو

عکس/ حرکت زیبای رسول خادم به مناسبت روز مرد

بیانیه ایران درباره قطعنامه شورای حکام

عکس / ابعادِ دم هواپیمای لجستیک سی۵

عکسی متفاوت از مسعود پزشکیان در سیستان و بلوچستان

عکس/ استوری سیدحسین حسینی برای امیر قلعه‌نویی

عکس/ آرامگاه شیخ صفی الدین اردبیلی

فیلم/ جشن تولد امیر قلعه نویی در کنار پسرش

فیلم/ حضور پزشکیان در گردهمایی سراسری مسئولین بسیج دانشجویی