تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

خیابان شریعتی تهران بسته شد

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال محدودیت موقت ترافیکی در مقاطعی از خیابان شریعی در محدوده پل صدر خبر داد.

خیابان شریعتی تهران

اقتصاد۲۴- سرهنگ احسان مومنی دراین‌باره گفت:‌از حوالی ساعت ۱۶ امروز به دلیل احتمال ریزش و سقوط داربست‌های یک ساختمان درحال ساخت در محدوده تقاطع خیابان دکتر علی شریعتی و خاقانی محدودیت تردد به منظور حفظ ایمنی در مقاطی از خیابان شریعتی اجرا شد.

وی ادامه داد: بر این اساس تردد وسائل نقلیه از خروجی‌های بزرگراه شهید صدر به سمت شمال و جنوب خیابان شریعتی ممنوع است. همچنین اجازه تردد به خودرو‌ها در مسیر شمال به جنوب خیابان شریعتی از زیر پل صدر و جنوب به شمال این خیابان از تقاطع کلاهدوز اعمال شده است.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود که عملیات مهار و ایمن‌سازی این داربست‌ها تا ساعاتی دیگر ادامه داشته باشد، گفت: با توجه به تداخل این موضوع با ترافیک عصرگاهی، لازم است که شهروندان از تردد غیرضروری در این محدوده خودداری کرده و با ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی همکاری لازم را داشته باشند.

منبع: ایسنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علیرضا
0
0
سه‌شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲
این عکس هرطوری نگاه میکنی خوده ساختمان بناش انگار کجه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار