اقتصاد۲۴-مسعود سپهرزاد، رئیس اتحادیه فروشندگان فرش دستباف، گم شدن فرشهای کاخ سعدآباد را رد کرده و گفته این فرشها به مکان دیگری منتقل شدهاند.
او گفته: فرشها از کاخ سعدآباد به موزه فرش ایران در چهارراه فاطمی انتقال داده شدند؛ و اظهارنظر وزیر پیشین درباره بی ارزش بودن این فرشها ریشه در ناکاربلدی و بیسوادی وی دارد.
سپهرزاد خبر ناپدید شدن فرشهای موزه سعدآباد را تکذیب کرد و اضافه کرد: فرشها از کاخ سعدآباد به موزه فرش ایران در چهارراه فاطمی انتقال داده شدند؛ و اظهارنظر وزیر پیشین درباره بیارزش بودن این فرشها ریشه در ناکاربلدی و بیسوادی وی دارد. من در سفری که به ایتالیا داشتم در یکی موزههای آنجا یک خط را نمایش میدادند و یک کارشناس ساعتها درباره آن خط که داوینچی آن را کشیده است برای گردشگران سخن میگفت و گردشگران برای دیدن آن باید حداقل ۲۵ یورو هزینه میکردند.
وی تاکید کرد: دیدن فرشهای ایرانی ۵ متری که ۵۰۰ سال پیش بافت شدهاند بدون تردید حس و حال خوب برای گردشگران ایجاد میکند، اما متاسفانه نمیخواهند و تمایل ندارند که بازار فرش دستباف رونق بگیرد.
اخیرا خبرگزاری فارس از گم شدن ۴۸ تختهفرش نفیس طی سالهای ۱۳۹۲ الی ۱۳۹۵- در دوره ریاست جمهوری حسن روحانی- که ساختمان کاخ سعد آباد بودند، خبر داده بود.
روابط عمومی کاخ سعدآباد هم در اطلاعیهای اعلام کرد که ساختمان حافظیه- که فرشها در آنجا نگهداری میشدند- متعلق به نهاد ریاست جمهوری است و حفاظت از آن در حیطه وظایف و اختیارات وزارت میراث فرهنگی نیست.
عزتالله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی هم با اظهار نظر در این باره گفته بود: این اتفاق در دورههای قبلی اتفاق افتاده و حراست از آن ساختمان مجموعهی کاخ سعدآباد به عهدهی سازمان میراث فرهنگی نبوده است.
سایت رسمی حسن روحانی در اطلاعیهای انتشار این خبر را «مخدوش» خواند و آن را صرفا بر اساس ادعای «یک ناشاهد ناشناس در یک رسانه» نامید.