تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۲

راهنمای خرید گوشی گیمینگ در رده‌های قیمتی مختلف

گوشی‌های گیمینگ با سخت افزار قدرتمند تولید می‌شوند تا بتوانند تمامی بازی‌های نیمه سنگین و سنگین را در بالاترین حد گرافیک خود اجرا کنند. علاوه بر سخت افزار قوی، ظاهر این گوشی‌های نیز منحصر به فرد است و حس خوبی به گیمر‌ها منتقل می‌کند.

راهنمای خرید گوشی گیمینگ

اقتصاد۲۴- نازنین احمدی: گوشی‌های پرچمدار با این که ظاهر گیمینگ ندارند، اما گوشی‌های فوق العاده‌ای هستند که به راحتی از پس اجرای بازی‌ها سنگین با گرافیک فوق العاده بر می‌آیند. اما گوشی‌های گیمینگ و پرچمدار قیمت بسیار بلایی دارند و همه افراد توانایی خرید آن‌ها را ندارند. به عنوان مثال گوشی آیفون ۱۳ پرومکس، ایفون ۱۴ پرومکس، اس ۲۳ اولترا، اس ۲۲ اولترا و ... گوشی‌هایی هستند که به سادگی می‌توانند هر نوع بازی را بدون لگ و باگ اجرا کنند، اما بسیار گران قیمت اند.

اگر می‌خواهید برای خرید گوشی گیمینگ خود بیش از ۵۰ میلیون تومان هزینه کنید، می‌توانید روی این گزینه‌ها حساب کنید.

اما ما در این مقاله قصد داریم گوشی‌های را معرفی کنیم که قیمت‌های اقتصادی دارند. این گوشی‌ها اگر چه سخت افزاری در حد مشخصات گوشی‌های پرچمدار را ندارند، اما باز هم سخت افزار قابل قبولی دارند و می‌توانند بازی‌ها را روان اجرا کنند. در ادامه این گوشی‌ها را معرفی خواهیم کرد.

راهنمای خرید گوشی گیمینگ در رده‌های قیمتی مختلف

سعی شده است در هر بازه قیمتی گوشی مناسبی را معرفی کنیم که سخت افزار قدرتمندتری دارند و بهترین گوشی بازه قیمتی خود در اجرای بازی‌ها هستند. گوشی‌هایی که اگر چه ظاهر گیمینگ ندارند، اما مشخصات قابل قبولی به تناسب هزینه پرداختی شما ارائه می‌دهند.


بیشتر بخوانید: راهنمای خرید ایرپاد در رده‌های قیمتی مختلف


علاوه بر سخت افزار قوی، گوشی‌های گیمینگ بایستی سیستم خنک کننده قابل قبولی نیز داشته باشند که بتوان با آن‌ها مدت زمان طولانی تری بازی کرد. به عنوان مثال اکثر گوشی‌ها بعد از ۳۰ دقیقه بازی کردن داغ می‌کنند و قدرت پردازشی آن‌ها کم میشود که این موضوع به معنای رخ دادن لگ و باگ در اجرای بازی است. صفحه نمایش و باتری نیز از دیگر مشخصات مهمی است که گیمر‌ها بایستی در هنگام انتخاب گوشی مدنظر خود به آن‌ها توجه کنند.

به گزارش اقتصاد۲۴ در میان شرکت‌های تولیدکننده مطرح گوشی در دنیا، شرکت چینی شیائومی محصولات اقتصادی خوبی ارائه می‌دهد که می‌توان روی آن‌ها به عنوان گوشی گیمینگ اقتصادی حساب کرد. محصولات سامسونگ و اپل نیز فوق العاده قدرتمند هستند، اما برای خرید آن‌ها بایستی سر کیسه را شل کنید و هزینه‌ی قابل توجهی پرداخت کنید.

در ادامه گوشی‌های گیمینگ در رده‌های قیمتی مختلف را به شما معرفی خواهیم کرد.

شیائومی پوکو M۵، بهترین گوشی گیمینگ ۷-۸ میلیونی

ارزان‌ترین گوشی هوشمندی که تا حدودی مناسب بازی است و شما می‌توانید با بودجه ۷-۸ میلیون تومانی آن را تهیه کنید، گوشی پوکو M۵، محصول شرکت شیائومی است. پوکو M۵ در دو نسخه ۴ گیگابایت رم – ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و نسخه ۶ گیگابایت رم – ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی در بازار‌های داخلی وجود دارد و ما پیشنهاد می‌کنیم نسخه قوی‌تر را تهیه کنید که در حدود ۲۰۰/۸ میلیون تومان قیمت دارد.

این گوشی به نسبت سایر رقبای خود در این محدوده قیمتی عملکرد بهتری در اجرای بازی از خود نشان می‌دهد و کمتر در اجرای بازی‌ها شما را اذیت می‌کند.

بدنه پوکو M۵ از پلاستیک ساخته شده و قاب پشتی نیز از چرم مصنوعی تهیه شده است که باعث شود گوشی در هنگام بازی از دست شما لیز نخورد. صفحه نمایش این گوشی، یک صفحه نمایش ۵۸/۶ اینچی با رفرش ریت ۹۰ هرتزی است.

پردازنده پوکو M۵ تراشه هلیو جی ۹۹ است که عملکرد خوبی دارد. این گوشی از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپری استفاده می‌کند و شارژر آن ۱۸ واتی است. فول شارژ شدن پوکو M۵ بیش از دو ساعت زمان خواهد برد.

شیائومی پوکو X۴ پرو ۵ جی، بهترین گوشی گیمینگ ۱۳ میلیونی

اگر بودجه شما برای خرید گوشی هوشمند در حدود ۱۳ میلیون تومان است، پیشنهاد می‌کنیم گوشی پوکو X۴ پرو ۵ جی را انتخاب کنید. نسخه ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی این گوشی هوشمند در حدود ۱۳ میلیون تومان است.

پوکو X۴ پرو ۵ جی از یک صفحه نمایش ۶۷/۶ اینچی امولد با رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی تشکیل شده است. صفحه نمایشی که کیفیت بسیار خوبی دارد و کاملا رضایت بخش است.

راهنمای خرید گوشی گیمینگ در رده‌های قیمتی مختلف

پوکو X۴ پرو ۵ جی از تراشه اسنپدراگون ۶۹۵ به عنوان قلب تپنده خود استفاده می‌کند. تراشه‌ای که خیلی جدید و قدرتمند نیست، اما هنوز هم سخت افزار مناسبی است و می‌تواند از پس اجرای بازی‌ها بربیاید. البته که نباید توقع داشته باشید این گوشی هوشمند بتوانید بازی‌ها سنگین را در حالت گرافیکی بالا بدون لگ و باگ به راحتی اجرا کند.

پوکو X۴ پرو ۵ جی از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپری استفاده می‌کند و از فست شارژ ۶۷ واتی نیز پشتیبانی می‌کند. به لطف این قابلیت می‌توانید در کمتر از یک ساعت گوشی خود را فول شارژ کنید.

گوشی شیائومی ۱۱ تی پرو، بهترین گوشی هوشمند ۱۸ میلیونی

گوشی شیائومی ۱۱ تی پرو، در بازه ۱۸ میلیون تومان یکی از جذاب‌ترین گزینه‌های پیش روی شما است. نسخه ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی این گوشی هوشمند در این بازه قیمتی قرار دارد. شیائومی ۱۱ تی پرو با سخت افزار قویی که دارد به سادگی از پس اجرای هر بازی سنگینی برمی آید.

این گوشی هوشمند از یک نمایشگر ۶۷/۶ اینچی امولد با رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی تشکیل شده است و کیفیت بسیار خوبی دارد.

در بخش پردازنده، شرکت چینی شیائومی از تراشه قدرتمند اسنپدراگون ۸۸۸ استفاده کرده است که به سادگی می‌تواند بازی‌های سنگین در حالت گرافیکی نهایی را اجرا کند.

شیائومی ۱۱ تی پرو از باتری ۵۰۰۰ میلی آمپری استفاده می‌کند و از فست شارژ فوق العاده قوی ۱۲۰ واتی پشتیبانی می‌کند. به لطف این قابلیت شما می‌توانید در مدت زمانی کمتر از ۲۰ دقیقه گوشی خود را فول شارژ کنید.

شیائومی ۱۲ تی پرو، بهترین گوشی گیمینگ ۳۰ میلیونی بازار

اگر برای خرید گوشی گیمینگ بودجه ۳۰ میلیون تومانی در اختیار دارید، می‌توانید گوشی شیائومی ۱۲ تی پرو را انتخاب کنید. شیائومی ۱۲ تی پرو با سخت افزار و مشخصات قدرتمندی که دارد به سادگی از پس هر بازی و برنامه‌ای در حالت گرافیک نهایی خود برمی‌آید و می‌توان گفت بازی اندرویدی نیست که این گوشی نتواند قادر به اجرای آن باشد.

شیائومی ۱۲ تی پرو از یک نمایشگر ۶۷/۶ اینچی امولد با رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی برخوردار است.

این گوشی هوشمند از به روزترین و قوی‌ترین تراشه اسنپدراگون یعنی تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ استفاده می‌کند که از تراشه گوشی شیائومی ۱۱ تی پرو قدرتمندتر است و عملکرد فوق العاده‌ای دارد.

شیائومی ۱۲ تی پرو باتری ۵۰۰۰ میلی آمپری دارد و به لطف پشتیبانی از فست شارژ ۱۲۰ واتی می‌توانید در کمتر از ۲۰ دقیقه گوشی را فول شارژ کنید.

در انتها

اگر برای خرید گوشی گیمینگ خود سقف بودجه‌ای ندارید و به راحتی می‌توانید بیش از ۴۰ میلیون تومان هزینه کنید، پیشنهاد می‌کنیم به سراغ گوشی‌های پرچمدار شرکت‌های مطرحی همچون اپل، سامسونگ و شیائومی بروید. اما اگر می‌خواهید با هزینه‌ای کمتر از ۳۰ میلیون تومان گوشی گیمینگ بخرید، گزینه‌های مطرح شده در مقاله فوق می‌توانند انتخاب‌های خوبی باشند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

بند جنجالی در قرارداد اوستون اورونوف با پرسپولیس

فیلم/ ورود سامانۀ بارشیِ جدید به کشور از فرداشب

عکس/ نمایی از بازار شهر رشت در دوران قاجار

عکس/ توییت لاریجانی درباره برجام جدید

ورود رئیس جمهور به پرونده علیرضا بیرانوند

نفت برنت افزایشی شد

چرا مولدسازی دارایی‌های دولت به بن بست خورده است؟

افزایش ۳۸ درصدی تعرفه برق خانگی از ابتدای پاییز

عکس/مجید اسکندری،کسلر سریال «پایتخت» در ۵۲ سالگی

قیمت حباب سکه بزرگ شد

عکس/ جنیفر لوپز عاشق محافظش شد!

مشخصات پهپاد ایرواستار؛ پهپاد همه فن حریف اسرائیلی

هزینه اجاره خانه کم متراژ از هفت حوض تا تهرانپارس + جدول

عکس/ اولین تصاویر هانیه توسلی بعد از رفع ممنوع‌الکاری

هشدار علی ربیعی درباره بحران نفوذ

ماجرای گروگانگیری ۵۰ هزار دلاری افغان‌ها در تهران

دلار تغییر کانال می‌دهد؟

تلویزیون ایران غوطه‌ور در بحران اعتماد و ناکارآمدی/ ۱۴۰۰ ساعت برنامه روزانه برای کدام مخاطب؟/ کیسه پر صداوسیما از بودجه و دستان خالی در برابر مخاطبان

پیش شرط برای سبزپوشی بورس در آذرماه سال ۱۴۰۳

پردرآمدترمدترین مشاغلی که می توان با لپ‌تاپ داشت

راهکار یک نماینده مجلس برای جبران کسری بودجه

مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد افزایش می‌یابد؟

اجرای قصاص همسر معاون شهردار و همدستش

قیمت طلا به پرواز در آمد

چشم‌انداز بودجه ۱۴۰۴؛ هدفگذاری رشد اقتصادی حدود ۴درصد و تورم۳۰درصد

طرح کلینیک ترک بی‌حجابی با هدف جنگ روانی

ترخیص برنج‌های دپوشده از گمرکات کشور

این سه عامل بازار دلار را گرم کردند

حریف پرسپولیس همچنان در بحران

فیلم/ همتى؛ مناطق آزاد را به دوران اوج خود می‌رسانیم

خرید خانه در تهران سخت‌تر از خرید خانه در نیویورک!

وراث منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

مهاجرت یک چهارم استادان دانشگاه؛ خروج ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه انسانی از کشور

یک نماینده مجلس: بورس کالا، بهترین بازار برای عرضه خودرو است

طرح ۲ فوریتی مجلس برای حذف حق ماموریت دلاری

بی‌بی و گالانت و نکاتی درباره حکم دادگاه لاهه

عادل فردوسی پور: به صدا و سیما برنمی‌گردم

درخشش مجدد طلای جهانی

محرک ایران برای تغییر دکترین هسته‌ای؛ چرا تهران در مسیر افزایش توان بازدارندگی است؟

حضور پزشکیان در وزارت ورزش و جوانان

پیدا و پنهان تحرکات اروپا در خلیج فارس؛ رقص موزون عربستان و امارات با غرب روی میادین نفت و گاز

فاصله قیمت دلار نیمایی و آزاد کم شد

شتابزدگی پزشکیان در طرح انتقال پایتخت/ تهران مرکزیت خود را در سه نظام سیاسی حفظ کرده است

تداوم جنجال‌ها بر سر مصوبه کنکور

قیمت طلا در ۲۰ روز آینده به کدام مسیر می‌رود؟

قیمت طلا در مسیر صعود؛ سکه در انتظار سیگنال دلار

رونمایی از ئی وی ۹ جی تی+عکس

سقوط آزاد یور به کف ۲۰۲۲

پیش‌بینی بازار طلا و سکه؛ طلا بخریم یا نخریم؟

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ امروز