تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۰۵ تير ۱۴۰۲

موانع توسعه برنامه‌های حوزه آموزش و یادگیری سند ملی فناوری‌های فرهنگی و نرم بررسی شد

۵ برنامه پیشنهادی و راهکار‌های تحقق این برنامه‌ها در دومین نشست کارگروه آموزش و یادگیری سند توسعه ملی فناوری‌های فرهنگی و نرم با حضور فعالان مرتبط با این حوزه بررسی شد.

موانع توسعه برنامه‌های حوزه آموزش و یادگیری سند ملی فناوری‌های فرهنگی و نرم بررسی شد

اقتصاد۲۴- «پلتفرم همرسان محصولات و خدمات حوزه آموزش و یادگیری» با هدف «شناسایی ظرفیت‌های بخش خصوصی و توسعه کسب و کارها»، «رویداد ملی نوآوری و فناوری‌های آموزش و یادگیری»، «سامانه آموزش و همرسانی نیروی انسانی ماهر با هدف استعدادیابی و هدایت تحصیلی و شغلی»، «توسعه فرهنگ نوآوری و فناوری در حوزه آموزش- یادگیری و تعلیم و تربیت» و «راه اندازی کلینیک کسب و کار‌های این حوزه با هدف توسعه توانمندی و رفع نیاز‌های دستگاه‌های دولتی و حضور در بازار‌های بین المللی»، ۵ محور اصلی تعریف شده در حوزه آموزش و یادگیری سند ملی فناوری‌های فرهنگی و نرم است که در دومین نشست کارگروه آموزش و یادگیری سند توسعه ملی فناوری‌های فرهنگی و نرم مورد بررسی قرار گرفت.

در همین راستا، مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن اشاره به موضوع احیای کارگروه‌های تخصصی در سند ملی فناوری‌های فرهنگی و نرم اظهار کرد: کارگروه‌ها را به عنوان بازوی تخصصی سند مجددا احیا کردیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه این سند حوزه‌های متنوعی دارد و تقریبا ۲۰ حوزه با آن مواجه هستند، با یک ستاد چابک چند نفره ما نمی‌توانیم به صورت تخصصی راهبردنگاری دراین حوزه داشته باشیم.

حسنلو تصریح کرد: از این جهت کارگروه‌ها برای ما بسیار حائز اهمیت هستند و سعی ما براین بوده که این کارگروه‌های تخصصی عملیاتی و واقعی تعریف شوند و این کارگروه‌ها اختیار عمل داشته باشند و به عنوان بازوی تصمیم گیر نه الزاما تصمیم ساز فعالیت کنند.

سرپرست ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: خروجی کارگروه‌ها از نگاه ما رویکرد تخصصی سند به آن حوزه است و روند اضافی اتفاق نمی‌افتد.

حسنلو بیان کرد: ما در این کارگروه در حوزه آموزش و یادگیری، در حوزه تکنولوژی آموزشی و صنایع وابسته به حوزه آموزش بالاترین کارگروهی را می‌بینیم که نتایج آن به صورت مستقیم به عنوان راهبرد‌های سند از دستگاه‌های مرتبط قابل پیگیری و مطالبه است.

همچنین در ادامه این نشست، یاسر قرائی دبیرکارگروه تخصصی آموزش و یادگیری سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی اظهار کرد: با توجه به اینکه در دور نخست برگزاری این نشست جمعیت کوچکتری از فعالان حوزه یادگیری و آموزش حضور داشتند، اما دراین جلسه تعداد فعالان این حوزه افزایش چشمگیری داشته امید است تا به همت و همفکری و هم افزایی فعالان اتفاقات خوبی را در حوزه آموزش و یادگیری رقم بزنیم.

وی ادامه داد: در زیست بوم ایجاد شده در سال‌های اخیر بخش‌های مختلف در حوزه آموزش و یادگیری فعال هستند و جمعیت بزرگی از جمله به صورت مستقیم سه وزارتخانه در این حوزه در حال فعالیت هستند.

قرائی ضمن اشاره به اینکه کمی دیر وارد حوزه آموزش و یادگیری شده ایم اعلام کرد: تصمیم است تا با هم افزایی و ذیل سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم که ابلاغ شده عقب افتادگی‌های این حوزه را جبران کنیم.

وی افزود: پیشنهاد ما این بوده که در این سلسله نشست‌ها بتوانیم از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم و فعلا به پروژه‌ها و برنامه‌های جدید نپردازیم.

سرپرست کارگروه تخصصی آموزش و یادگیری سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی تصریح کرد: با توجه به برگزاری نشست‌های مختلفی که با نمایندگانی از دانشگاه آزاد، وزارت عطف، وزارت آموزش و پرورش و نهاد‌های عمومی و خصوصی، تقریبا ۵ موضوع و محور نهایی شده که با توجه به اسناد و آیین نامه‌های لازم که وجود دارد می‌توانیم به این برنامه‌ها برسیم.

وی بیان کرد: از اینرو از تمامی نمایندگان دستگاه‌ها و نهاد‌های فعال در حوزه آموزش و یادگیری دعوت شده تا از نقطه نظرات آن‌ها در رسیدن به این ۵ محور و حوزه‌های تخصصی بهره‌مند شویم.

قرائی یادآور شد: تقاضای ما از هر دستگاه و نهاد فعالی در این حوزه که بستری برای رسیدن به این ۵ برنامه و توسعه حوزه یادگیری و آموزش دراختیار دارد این است که برای توسعه این برنامه‌ها از طریق نهاد و یا دستگاه خود ما را یاری کند.

وی ضمن اشاره به این موضوع که سند ملی توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم پیش از این در اختیار نمایندگان دستگاه‌ها و نهاد‌های حاکمیتی قرار گرفته اظهار کرد: در خصوص ۵ برنامه پیشنهادی مستنداتی هم در زمینه سند و آیین نامه‌ها وجود دارد و هم اینکه در قانون صنایع خلاق که در حال شکل گیری است و با برنامه هفتم توسعه به این برنامه‌ها دسترسی پیدا کنیم.

گفتنی است، در دومین نشست کارگروه آموزش و یادگیری سند توسعه ملی فناوری‌های فرهنگی و نرم که در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی برگزار شد، نمایندگانی از دستگاه‌های مختلف فعال در حوزه آموزش و یادگیری از جمله وزارت عطف، وزارت آموزش و پرورش، سازمان فنی و حرفه‌ای کشور و چند سازمان و نهاد خصوصی حضور داشتند.

در ادامه این جلسه تمامی نمایندگان این دستگاه‌ها و نهاد‌ها به ایراد نقطه نظرات و پیشنهادات خود در خصوص موانع توسعه و راهکار‌های دسترسی به ۵ برنامه پیشنهادی مطرح شده در حوزه آموزش و یادگیری پرداختند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اینفوگرافی/ ۳۱ نماینده‌ای که پس از استعفا راهی پاستور شدند

توقیف سواری تویوتا با ۵۹ میلیون جریمه

اعلام برندگان مسابقه کانون جوانه های بانک ملی ایران

فیلم/ بارش بی سابقه باران در خانه خدا

عکس/ ناصر ملک‌مطیعی کنار بازیگر زن ترکیه‌ای ۵۸ سال پیش

عکس/ ثریا قاسمی و حمیده خیرآبادی در ۲۶ سال قبل

خودرو ۶.۳ میلیارد دلار ارز گرفت+ جدول

پذیرش ۶۰ روز آتش بس در لبنان

ماجرای مرگ مشکوک ۲ کودک تهرانی پس از خوردن ماکارونی

ناصرالدین شاه قاجار کیست؟/ شاهی با طولانی‌ترین دوره حکومت در میان پادشاهان ایران

طرز تهیه رشته پلو با انار مخصوص مهمانی شب یلدا

عکس/ تغییر چهره جذاب مریم مومن

عکس/ صف خدمتکاران ناصرالدین شاه در کاخ گلستان ۱۳۰ سال پیش

عکس/ نوۀ دختری ناصرالدین شاه در کنار مرداب انزلی سال ۱۲۷۳

عکس/ عروسی دختر ناصر الدین شاه ۱۳۰ سال پیش

فیلم/ قالیباف: قانون مطبوعات باید اصلاح شود

دوگانه کاذب وعده صادق ۳ و دیپلماسی؛ هزینه‌سازی بیهوده برای مذاکرات آینده کلید می‌خورد

بازگشت ۲ بازیکن به اردوی استقلال

فیلم/ برگزاری جلسات تعیین مزد در بهمن و اسفند

ماجرای طلاق و ازدواج مجدد آزیتا حاجیان+ عکس

مشخصات تانک بولات T۶۴؛ تانک قدرتمند و مرگبار اوکراین

فیلم/ رقص کُردی نوید محمدزاده و روزبه حصاری در ایلام

آخرین وضعیت امید عالیشاه کاپیتان پرسپولیس

افزایش ۲۰ درصدی حقوق سربازان نهایی شد

محکومیت میلیاردی فولاد با شکایت یک بازیکن پرسپولیس

آغاز ثبت نام جدید برای خودرو‌های وارداتی

بهترین روش های سرمایه گذاری

فیلم/ آوازخوانی یک عرب زبان به فارسی زیر سی‌و‌سه پل

طنین امید بخش در صورت‌های مالی بیمه سرمد

قیمت این خودرو ۳.۵ میلیارد تومان گران شد

کارآفرین برتر صنعت فرش: اگر بانک ملی ایران از تولیدکنندگان حمایت نکند چرخ توسعه کشور نمی‌چرخد

فیلم/ ماجرای تذکر سید محمد خاتمی به اصلاح طلبان

فیلم/ پیشنهاد رسایی برای تابعیت دوگانه فرزندان ظریف

عکس/ طارمی روی پوستر اینتر برای دیدار با لایپزیش

هشدار نارنجی هواشناسی برای مازندران

فیلم/ رسایی: من را متهم کردند که در برابر دستور رهبری مقاومت می‌کنم

فیلم/ ادعای نماینده مجلس درباره زمان مصوبه افزایش قیمت خودرو

فیلم/ پاداش پایان خدمت کارمندان دولت ۶۵۰ میلیون تومان شد

تصویری دردناک از ای دی کارت امید عالیشاه

فیلم/ روش محاسبه حقوق سال آیندۀ کارمندان و بازنشستگان

گزارش بورس امروز سه شنبه ۶ آذرماه ۱۴۰۳

کشف جسد مرد جوان در پارک ستارخان

عکس/ تعهدات بیمه تکمیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ بازنشستگان

هشدار برف و سرما به این ۱۸ استان

پیش بینی آینده مذاکرات هسته ای ایران و اروپا

عکس/ سنگ تمام استقلالی‌ها برای عالیشاه

فیلم/ پرداخت یارانه به بازی تایید و تکذیب رسید

عکس/ سنگ‌نگاره شاهنشاه ساسانی در حال دادن گل به همسرش

فیلم/ سخنان عجیب قالیباف درباره تحریم نفت ایران

فیلم/ صدور حکم پروندۀ چای دبش تا پایان ماه