تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۳ تير ۱۴۰۲
توسط بانک رفاه کارگران صورت گرفت

پرداخت بیش از ۸,۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در اردیبهشت و خرداد ماه سال جاری

بانک رفاه کارگران در اردیبهشت و خرداد ماه سال جاری بیش از ۸,۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه پرداخت کرده است.

بانک رفاه

اقتصاد۲۴- در راستای تحکیم بنیان خانواده و کمک به تشکیل آن، بانک رفاه کارگران در اردیبهشت و خرداد ماه سال جاری در مجموع ۴,۲۳۴ فقره تسهیلات ازدواج و تهیه جهیزیه به مبلغ بیش از ۸,۵۰۰ میلیارد ریال پرداخت کرده است.

براساس این گزارش و بر مبنای اطلاعات استخراج شده از سامانه ازدواج بانک مرکزی، تعداد ۵۴,۷۲۰ متقاضی نیز تا پایان روز چهار‌شنبه ۷ تیر ماه سال جاری در صف دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه از بانک رفاه کارگران قرار دارند.

لازم به ذکر است، بانک رفاه کارگران از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان خرداد ماه در مجموع ۶,۲۴۰ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه به مبلغ بیش از ۱۲,۴۶۳ میلیارد ریال پرداخت کرده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار