تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲

رهبر انقلاب:‌ اینکه آمریکایی‌ها می‌گویند اجازه نمی‌دهیم فلان کشتی‌ از تنگه عبور کند، غلط زیادی است

فرمانده، کارکنان و خانواده‌های ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (یکشنبه) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

کار شما یک افتخار بزرگ بود

اقتصاد۲۴- حضرت آیت الله خامنه‌ای افزودند: این حرکت بزرگ بار دیگر نشان داد موفقیت‌ها، پیشرفت‌ها و امید‌های برآورده شده، از دل حرکت و تلاش و سختی به‌وجود می‌آید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تشکر صمیمانه از «مجموعه فرماندهان و نیرو‌های ناوگروه ۸۶ (متشکل از ناوشکن دنا و ناوبندر پشتیبانی - رزمی مُکران)، فرمانده نیروی دریایی و همه کسانی که در طراحی، پشتیبانی و اجرای» این عملیات بزرگ ارتش نقش داشته‌اند، گفتند: حرکت امروز شما ثمره شیرین اقدامات و مجاهدات دهه‌های اخیر ارتش و سپاه در دریا و به‌خصوص ایثار و فداکاری شهیدان سرافراز نیروی دریایی و خانواده‌های معزز آنهاست که باید قدردان همه آن‌ها بود.

ایشان، ٦٥ هزار کیلومتر دریانوردی در حدود ۸ ماه را افتخاری بی‌سابقه در تاریخ دریانوردی ایران دانستند و گفتند: این حرکت پرمعنا و عمیق را نباید به چشم یک حادثه نظامی و دریایی نگریست؛ چرا که هر یک از عوامل شکل دهنده آن درخور توجه و درس‌آموزی است.

رهبر انقلاب علاوه بر عواملی هم‌چون دانش نظامی و اراده و اعتماد و استقامت، نقش خانواده‌ها را در موفقیت مأموریت ناوگروه ٨٦ مهم خواندند و افزودند: صبر و بردباری در مقابل دلواپسی‌ها و دلتنگی‌ها، سربلندی در این امتحان و احساس آشکار افتخار پدران و مادران و همسران، عامل مؤثر دیگری در به نتیجه رسیدن این حرکت تاریخی بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تعظیم در مقابل عظمت شهیدان برومند و خانواده‌های معظم آن‌ها افزودند: دلتنگی خانواده‌های نیرو‌های ناوگروه با دیدن عزیزانشان پایان یافت، اما جای خالی عزیزان خانواده‌های شهیدان هیچگاه پر نشد؛ همه مرهون آن‌ها هستیم و دعا می‌کنیم خداوند سایه آن‌ها را از سر ملت ایران کم نکند.

رهبر انقلاب حرکت ناوگروه ۸۶ را مصداق دستور صریح قرآن که «در مقابل دشمنان هر چه می‌توانید آمادگی‌های خود را افزایش دهید» خواندند و گفتند: این کار شما سطح توانایی‌های نظامی کشور را ارتقاء داد و «ما می‌توانیم» را که بن‌مایه پیشرفت کشور است، در نیرو‌های مسلح و در ذهن‌ها تقویت کرد.


بیشتر بخوانید:عزاداری شب هشتم محرم و توسل به حضرت علی‌اکبر علیه‌السلام


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تبیین نتایج آیه شریفه و «وَ أَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ» افزودند: احساس ضعف، تردید و انفعال موجب تشویق دشمن به حمله و اقدام ا ست، اما وقتی آمادگی و توانایی ببیند، حساب کار خود را می‌کند.

ایشان تجربه‌های جدید و ارزشمند برای نیروی دریایی و نیرو‌های مسلح را از دیگر امتیازات دریانوردی ناوگروه ۸۶ دانستند و گفتند: این ذخیره‌های علمی باید در دانشگاه‌های مرتبط با نیروی دریایی تدریس شود.

رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه این دریانوردی افتخارآمیز، وجهه بین‌المللی ایران را هم ارتقاء بخشید و ارزش سیاسی آن از ارزش نظامیش کمتر نبود، به بیان چند درس این اقدام پرداختند.

ایشان با اشاره به ویژگی‌های بی‌نظیر دریا و عظمت آن به‌عنوان نمایشگاهی از آیات پروردگار، درس اول این دریانوردی را خداشناسی خواندند و گفتند: درس دیگر این اقدام، درس انقلاب است، زیرا در دوره ننگین پهلوی و قاجار، با وجود سواحل و امکانات دریایی فراوان، شناختی از دریا و ظرفیت‌های آن در کشور وجود نداشت و نیروی دریایی نیز به کار‌های دیگری سرگرم بود، اما انقلاب دریا و دریانوردی را از تعطیلی و فراموشی خارج کرد بنابراین این دانایی، توانایی، همت، جسارت و اعتماد به‌نفس شما در این اقدام بزرگ، هدیه انقلاب به ایران است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین حضور دریایی در مناطق دوردست و اقیانوس‌های آرام و اطلس را حضوری امنیت‌ساز برای کشور خواندند و افزودند: ویژه‌خواری در مسائل عمومی بشریت جزو خصوصیات آمریکا و ابرقدرت‌ها است و اگر بتوانند حتی دریا‌ها را هم به نام خود سند می‌زنند تا دست دیگران از آن‌ها کوتاه شود، اما شما با حضور خود و مقابله با اقدامات خصمانه آن‌ها برای ناکامی یا تخریب این سفر، ثابت کردید که دریا‌های آزاد متعلق به همه است.

ایشان با اشاره به برخی مانع‌تراشی آمریکایی‌ها در حمل و نقل‌های دریایی، گفتند: اینکه می‌گویند ما اجازه نمی‌دهیم فلان کشتی از فلان جا‌ها عبور کند، غلط زیادی است چراکه آب‌های آزاد متعلق به همه است و دریا و هوا باید برای همه ملت‌ها آزاد، و امنیت کشتیرانی و حمل و نقل دریایی باید برای همه تامین باشد.

رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: امروز آمریکایی‌ها به نفتکش‌ها تعرض و به باند‌های قاچاق دریایی در منطقه ما و مناطق دیگر کمک می‌کنند که این کار‌ها تخلف بزرگ و نقض قوانین بین‌المللی و بشری است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در جمع‌بندی درس‌های دریانوردی افتخارآمیز ناوگروه ۸۶ گفتند: همه پیشرفت‌ها و موفقیت‌های بزرگ از دل تلاش‌ها و تحمل رنج‌ها و سختی‌ها زاییده می‌شود و با راحت‌طلبی، تماشا، گوشه‌نشینی، و حسرت خوردن و نق زدن کاری پیش نمی‌رود.

ایشان در ادامه داستان سفر ۸ ماهه ناوگروه ۸۶ را بن‌مایه یک کار خوب جذاب، آموزنده و پرمعنای تلویزیونی و سینمایی دانستند و هنرمندان را به این میدان فراخواندند.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به سهم۹۰ درصدی حمل و نقل دریایی در تجارت جهانی، ظرفیت چند هزار کلیومتر مرز‌های دریایی و اتصال کشور به دریا در شمال و جنوب کشور خطاب به مسئولان گفتند: هنوز توجه لازم به دریا وجود ندارد. البته مدتی است حرکتی در این زمینه آغاز شده، اما مسئولان باید با طراحی و برنامه‌ریزی، حرکت وسیع‌تری را برای استفاده از فرصت دریا و تامین منافع ملی آغاز کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان به عزاداری‌های پر شور در محرم امسال نیز اشاره کردند و گفتند: با وجود سعی و تلاش دشمنان برای بی‌رونق کردن محرم، امسال به برکت توجهات حضرت بقیه الله و درست در نقطه مقابل خواست دشمنان، دهه عاشورا پرشورتر، پر رونق‌تر و پرفایده‌تر از سال‌های قبل بود که نشان می‌دهد خداوند به هر کاری در مسیر اهداف الهی باشد، کمک می‌کند.

در ابتدای این دیدار امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش، مأموریت ناوگروه ۸۶ را اقدامی تاریخی و مرهون باور جوانان به توان داخلی، دیپلماسی فعال و بهره‌مندی از انواع سامانه‌ها و تجهیزات پیشرفته بومی برشمرد که به افزایش عمق راهبردی، پیام انزواگریزی و تحریم‌ناپذیری، معرفی ایران به عنوان قدرت مستقل، و تقویت بانک اطلاعات دریایی منجر شده است.
همچنین امیردریادار دوم فرهاد فتاحی فرمانده ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش نیز به بیان گزارشی از ماموریت سفر به دور کره زمین پرداخت.

همسر یکی از نیرو‌های ناوگروه ۸۶ نیز در این دیدار، دلنوشته‌ای از دلتنگی، صبر و احساس افتخار خانواده‌های ناوگروه در طول مدت ماموریت بیان کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

نشانه‌ مهم از راه رسیدن بمب‌افکن‌های استراتژیک بی ۲۱

عکس/ دریاچه ای با شمایل ایران در قلب جنگل هیرکانی

عکس/ گاف امنیتی سیگنال که اسرار تیم ترامپ را فاش کرد

عکس/ شکار ناصرالدین شاه و غلام خانه زاد در یک تصویر ۱۵۰ ساله

عکس/ فهرستی از مراسم های مذهبی سال ۱۳۵۱ در تهران

عکس/ غروب حیرت انگیز برج میلاد و آزادی در یک قاب

عکس/ فوزیه نخستین همسر محمدرضا پهلوی در کنار خواهر شوهرهایش

عکس/ پوستر خیبر خرم‌آباد برای بازی با استقلال

‏عکس/ افتتاح آرامگاه خیام در نیشابور ۶۲ سال پیش

عکس/ حضور مسعود پزشکیان در نشست سراسری استانداران کشور

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ دیدار صمیمی ابی با مهدی هاشمی

برنامه فضایی شوروی چه نقشی در فروپاشی این رژیم سیاسی داشت؟/ چرا شوروی رقابت در فضا را به آمریکا باخت؟

مردم خرید طلا و دلار را به بیمه عمر ترجیح می‌دهند

اینفوگرافی/ ۱۰ کشور با بیشترین شدت مصرف انرژی در جهان

عکس/ لیست جدید قیمت محصولات ایران خودرو برای فروردین ۱۴۰۴

عراقچی: پاسخ به نامه ترامپ را ارسال کردیم

عکس/ فوزیه و اسماعیل شیرین بیک ۷۶ سال پیش در حیاط خانه اش

مالیات سنگین برای لوکس‌سواران در سال ۱۴۰۴

کنایه سنگین نقی معمولی به حسن یزدانی

عکس/ واکنش قائم‌پناه به کناره‌گیری ظریف

اینفوگرافی/ میزان زکات فطریه در سال ۱۴۰۴

عکس/ تابلوی شهرداری تهران در یک پارک جنجالی شد

عکس/ سفر کوتاه دو ساعته عراقچی به عمان؟

عکس/ فوزیه در یونیفرم نظامی ارتش مصر ۷۷ سال پیش

پیام رهبر انقلاب در آستانه روز جهانی قدس

فیلم/ رهبر انقلاب: راهپیمایی قدس نشانۀ اتحاد و اقتدار ملت ایران است

عکس/ مجموعه عکس‌های دیده‌نشده از مظفرالدین‌شاه

فیلم/ ظریف: اگر مسئول مذاکره بودم پشت تلویزیون مذاکره نمی‌کردم

اینفوگرافی/ تمام صعودهای ایران به جام جهانی فوتبال

مرحله دوم کالابرگ چه تاریخی واریز می‌شود؟

اوشا ونس، بانوی دوم کاخ سفید کیست؟+ عکس

بیانیه وزارت خارجه به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴

حضور بمب‌افکن‌های آمریکایی در اقیانوس هند

عکس/ والیبال بازی کردن فرح و محمدرضا پهلوی در ماهدشت کرج

عکس/ ثریا اسفندیاری همسر دوم محمدرضا پهلوی در حال امضای سند ازدواج ۷۵ سال پیش

واکنش محمد صلاح به انتقادات از ظاهر همسرش

حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟

عکس/ فوزیه در کنار همسر دومش اسماعیل شیرین و فرزندش حسین شیرین

عکس/ واکنش علیرضا بیرانوند به پست حمایتی سردار آزمون

پزشکیان بدون حضور محمد جواد ظریف چه خواهد کرد؟

عکس/ منارجنبان و کوه آتشگاه در اصفهان

عکس/ مادرزن آلمانی محمدرضا پهلوی در کنار دختران بختیاری ۹۵ سال پیش

عکس/ حمایت جانانه سردار آزمون از علیرضا بیرانوند

اورونوف مسابقه پرسپولیس را از دست داد

عکس/ ظاهر خانه و خدمتکاران دختر ناصرالدین شاه ۱۳۴ سال پیش

واکنش عباس عبدی به درخواست تخریب و تخلیه آرامگاه خیام

عکس/ واکنش معاون پزشکیان به شایعه سفر قطب جنوب

عکس/ بدهی‌های قدیمی بر شانه دولت چهاردهم

عکس/ شهناز دختر بزرگ محمدرضا پهلوی ۷۴ سال پیش

فیلم/ ماجرای واکنش مرد یمنی هنگام بمباران جنگنده‌های آمریکا چه بود؟

احتمال کنار گذاشتن ایران از جام جهانی به خاطر قوانین ترامپ

عکس/ دفتر اعیانی فرح ۴۷ سال پیش در پارک نیاوران

عکس/ سید محمد خاتمی و فاطمه مهاجرانی در حاشیه مراسم سالگرد زهرا شجاعی

پشت پرده وقایع و پیش‌بینی سقف قیمت نفت چیست؟

عکس/ برگزاری تمرین استقلال در کمپ حجازی

فیلم/ تیم ملی فوتبال ساحلی ایران بحرین را در هم کوبید

عکس / واکنش شهاب طباطبایی به سفر لاکچری معاون پزشکیان به قطب جنوب

فیلم/ پزشکیان: اولویت اول ما معیشت مردم است

کاپیتان پرسپولیس دوباره مصدوم شد

عکس/ حضور حسین کلانی در تمرین امروز پرسپولیس